Aktywne Wpisy
zonobijca +23
Ciekawe czy chłopaki mają taką silną psychę, żeby chodzić tak z dzieckiem po ulicach polskich miast, a nie tylko wrzucać rage baity na twitterka z fotką pleców na jakimś odludziu i bohatersko odszczekiwać każdemu "twoja stara", "chyba ty", "pewnie masz małego" itd.
https://x.com/pjotrowicz/status/1813888616306815305?t=I3jBrwc3WeCQ27t3PbtoYg&s=19
#bekazlewactwa #bekazlgbt #bekazpodludzi
https://x.com/pjotrowicz/status/1813888616306815305?t=I3jBrwc3WeCQ27t3PbtoYg&s=19
#bekazlewactwa #bekazlgbt #bekazpodludzi
Olcziq +511
@M1r14mSh4d3 twierdzi że #pis w 2 lata rzadów wybudował więcej autostrad i dróg ekspresowych niż PO (pomijam idiotycznośc takich porównań). źródło? oczywiście screen #tvpis No i to polecenie robienia szpagatu. Cóż sam zrobił fikołka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A rzeczywistość? Jak na wykresie poniżej. Źródło. Cieszy mnie że w czasach bombelków i szerokiego #!$%@? środków publicznych na #madki trochę jednak pis zainwesował w infrastrukturę. Tyle że w tym temacie nadal nie ma się czym chwalić i stanowi to jedynie procent boom drogowego za czasów po-psl, którego propagandowy #cherrypicking tego nie zmieni.
#polska #drogi #autostrady #drogiekspresowe
#polityka #bekazprawakow #bekazpropagandy #bekazpisu #fakenews #tvpis #tysiacurojenniezaleznychmediow
#4konserwy.ru #neuropa.pl
Komentarz usunięty przez autora
@grubson234567: A to nie chodzi o pierwsze 2 lata rządów jednych i drugich? Bo głupstwem byłoby porównywać 2 lata do 8 lat...
Ty to dopiero manipulujesz swoim wykresem. 2008-2010 vs 2016-2018. Czego nie skumałeś?
to wasza domena.
To dlaczego robisz PiSowi taką antyreklamę? Aż dam plusa, za robienie dobrej roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M1r14mSh4d3: Czyli porównujesz drogi zlecone za rządów PiS jakie odbierało PO do dróg jakie zlecało PO odbieranych za rządów PiS?
Wiesz, że właśnie się sam zaorałeś?
@M1r14mSh4d3: nie kłam, PO rozpędzało program budowy autostrad praktycznie od niczego, PiS przyszedł na gotowe a i tak to spieprzył:)
@M1r14mSh4d3 cóż widzę mam większą dozę tolerancji dla indywidum wyzywającego każdego kto się z nim nie zgadza od dzbanów i nie stosuje cenzury prewencyjnej lol.
Dobrze, niech ta partyjna ciemnota sama sie pogrąza taką prostacką propagandą. Gobbels jak by zobaczył jak się ją realizuje w PL to by całkiem już stracił szacunek do tego 'narodu' xD
Na szybko, bo mi szkoda czasu z tobą wymieniać wiadomości i odpisywać na wytwory twojej głupoty:
Podpisane w 2016:
S8 Poręba – obw. Ostrowi Maz. Płd. 16,11 404,5 25,1 17 lutego S8
S8 obw. Ostrowi Maz. płn. – granica woj. maz. i podl. 9,4 249 26,5 2