Wpis z mikrobloga

U mnie ostatni status jest z 28 czerwca z napisem "transit" i zero info że jest już w Londynie .masakra. Drażni mnie już ta cała sytuacja .Najlepiej było by zostawić to całe śledzenie, zapomnieć o nim i przypomnieć sobie dopiero przy powiadomieniu a nie tak jak ja zaglądam wciąż w status czy oby przypadkiem nie ma nic nowego w informacji.Gdybym wiedziała że tak będzie darowałabym sobie te zakupy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Agamewa: ale żałosne XD

Wybrałaś wysyłkę która może iść nawet 60 dni i masz problem że długo idzie.

Gdybym wiedziała że tak będzie darowałabym sobie te zakupy.

To tylko twoja wina że bolało cię ogarnąć przed zakupem.
  • Odpowiedz
Jak 60?

@Sibikk: takie jak zawsze

skoro przy wyborze metody jak byk stoi 7-15 BD czyli w najgorszym wypadku 21 dni

a jak byk wszędzie się powtarza, że to tylko data SUGEROWANA i przy takich wysyłkach trzeba się liczyć z tym że to może zejść 60 dni
  • Odpowiedz
Też mam ten status od 28.06, w środę obsługa chatu BG zapewniała, że za 2-3 dniu coś ruszy. Pytanie dlaczego jestem jedną z wielu osób która ma te same godziny zmian statusu zignorowała.
  • Odpowiedz
@prerogatywa: 14.06 zamowione. Kiedy wyszla nie wiadomo, bo na trackingu mialem to co wiekszosc, czyli - "2019-06-28 15:28:27 Complete the customs clearance to the transit center"
  • Odpowiedz
@neexy: Paczka zmieniła wcześniej status na ten słynny London/Longdon HUB, czy od razu pojawiła się w Nysie? Moja ciągle tkwi na tym samym statusie od 28.06, "Complete the customs clearance to the transit center", zamówiłam 13.06.
  • Odpowiedz