Wpis z mikrobloga

@Freedie: Pokaż chociaż narzędzia deweloperskie, jaki kod przekierowania idzie itp.
Zakładka "Network" oraz zaznacz żeby nie czyścił logu ("Preserve log" na chrome, na FF nie wiem)
  • Odpowiedz
@Freedie: pętla przekierowań, zdebuguj komentując fragmenty kontrolera - na oko to nic nie widzę co mogło by to powodować ale bez IDE to nie robota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Freedie: masz zainstalowanego autha, strona /home jest dostępna tylko jak jesteś zalogowany. Nie jesteś zalogowany więc stara się Ciebie walnąć na domyślnego ruta, ale domyślny jest tylko dla zalogowanych, więc stara się Ciebie walnąć na domyślnego ruta, ale domyślny jest tylko dla zalogowanych, więc stara się Ciebie walnąć na domyślnego ruta, ale domyślny jest tylko dla zalogowanych, więc stara się Ciebie walnąć na domyślnego ruta, ale domyślny jest tylko dla
  • Odpowiedz
@Freedie: bardzo głęboko zastanowić się nad sensem tego ruta Route::get('/home', 'Auth\LoginController@returnRequests'); i zrozumieć __construct w Auth\LoginController.
  • Odpowiedz
@Freedie: tutaj akurat będzie w drugą stronę. Masz middleware = quest oprócz funkcji logout. Więc kontroler stwierdza że nie jesteś gościem a kimś zalogowanym, więc jako kogoś zalogowanego przerzuca Cię na domyślną ścieżkę tj. /home i bajka się powtarza.
  • Odpowiedz
@Desseres: Chodzi o to,że chcę przekazać do blade'a dane z zapytania które wyślę do api ale problem polega na tym,że nie mam pojęcia jak to zrobić bez pisania funkcji w czystym php
  • Odpowiedz
@Freedie: chodzi o to że token ma nieprawidłowy format... zgodnie z komunikatem. Pewnie dlatego że bierzesz zmienne z d--y i nie umiesz ich setować ... $client->setAccessToken(jsonencode($googleclient_token));
  • Odpowiedz