Naprawdę nie chcę mi się wierzyć że wciąż są tu tacy którzy płaczą za patolajtami nitrodziąślaka. Patolajty absolutnie nic nie wnoszą do uniwersum. Są tylko po to by taki Nitrostruś "zarabiał" na takich bezmózgach jak on sam. Zrozumcie to w końcu. O dziękuję za 3 złote, major gej ojej, kononowicz #!$%@?, siedzenie na wypierdzianej, oszczanej kanapie jak manekin etc. No jest k*rwa za czym płakać i tęsknić. Powiem tyle. Stało się to co stało się miać. I bardzo słusznie. To powinno się stać o wiele, wiele wcześniej. I to wielokrotnie. Typowe njuskule. #kononowicz #szkolna17 to już niestety #patostreamy
@Saturax: jednak ktoś mu to wysyła bo wcale mało nie zarabia na jednym lajcie .. pewno te konfitury co tu szczekają Hur dur zgłaszamy kanał a jako pierwsi oglądają i donejtują ¯_(ツ)_/¯
@Saturax: poczytaj moje ostatnie wpisy, tu nie chodzi o j00ra, a o to, że rodo miał cykl testów na który się nie zgadzał bemben, nitro miał lajty, meksyk sam ogarnia, a prezydent miał figę z makiem. Pomyśl. Za tydzień max mielibyśmy platynę biadolenia. Teraz ten obłudnik się cieszy. Radość mu daliście wielką i będzie się asić jak paw. Wymyśli sobie że on prawdę mówi a major kłamie i dlatego widzowie widzą
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#kononowicz #szkolna17 to już niestety #patostreamy