Aktywne Wpisy
Potworek69 +5
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
( nie pogardzil bym też stażem typowo programista )
Dzięki Pany i panewki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jeżeli szukasz stażu tylko po to żeby po 3 miesiącach się zmyć to raczej żadna firma się nie zgodzi
Ogółem stażu chciałbym odbyć wymagane 3 miesiące i dodatkowo cała letnią przerwę którą mam aż do końca sierpnia, jednak jestem osobą zainteresowana ta pracą i nie tylko dla pieniędzy
W Krakowie o staże płatne biją się najlepsi studenci z agh i uj. Reszta musi zadowolić się darmowymi.
Comarch ma płatne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To może być trudno z tym, w razie czego szukam też w aktualnym kraju
Do Comarch juz składałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Uuu, na darmowy niestety nie mógłbym bo za coś bym musiał żyć
Jeśli szukasz stażu w Krakowie to Comarch omijaj szerokim łukiem!
@mrcoldfire dlaczego? Streścisz dlaczego omijać?