@kungfusmerf: Ja słyszałem że indyka nie da się byle czym utuczyć w parę tygodni bo wolniej robi masę. Dlatego nie rzucają mu byle ścierwa po którym w 2 tygodnie się rozchrowuje. Czy to prawda typ jej wiem.
@kungfusmerf źle smażysz - duży ogień, dobrze rozgrzany tłuszcz i patelnia. Mięso nie prosto z lodówki tylko w temperaturze pokojowej i nie za dużo na raz :)
ostatnio zamiast kurczaka kupuję indyka...
podobno zdrowszy, nie zje byle czego i za słaby na faszerowanie chemią
w sumie mięso wygląda lepiej, bo w kurczaku to czasami tyle wody jest, że muszę wylewać z patelnii
mam rację?
Ja słyszałem że indyka nie da się byle czym utuczyć w parę tygodni bo wolniej robi masę. Dlatego nie rzucają mu byle ścierwa po którym w 2 tygodnie się rozchrowuje. Czy to prawda typ jej wiem.