Aktywne Wpisy
pierdas007 +716
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +352
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
Sanji wyjaśnia fałsz #etertv, opowiada o #12000szabel i #podlecki. Okazuje się, że Sanji twardo śledzi z siedziby #jsm na działce wszystkie lepsze kanały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naprawdę polecam materiał. Chyba pierwszy raz bez szydery.
https://www.jasnastronamocy.info/eter-tv-klamie-wpadki-agent-zdemaskowany‼-gadzi-gen/
Komentarz usunięty przez autora
@Mr_kolek: jak dla mnie Eter, to taki foliarz, ktory sie wstydzi, ze jest foliarzem. Stad ta militarna otoczka i proby obnazania srodowiska. On pozuje i chce byc najnormalniejszy z nich wszyskich. A tak naprawde wierzy w te wszystkie bzdury i w srodku sie wstydzi przed soba.
I noe lubie go, bo jest falszywy jak cholera. Zrobil sobie zlot, poczul sie wazny i juz atakuje
A masz może link do tego materiału tej Iwony? O co jej chodziło jak mówiła, ze w Tel Awiwie jest ileś tam tysięcy wegan i ze w najbliższym czasie osoba Etera nie będzie istnieć? Co maja weganie w Tel Awiwie do Etera i jego istnienia? Eter to jakiś wróg wege czy co?
I się dziołcha tak odpaliła, że hoho! A z tym telawiwem (pewnie była na wycieczce i teraz wielki znawca kultury) to coś tam powiedziała, a eter, jak to eter, chwycił się tego i manipuluje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Eter wypowiadał się o wege wcześniej czy coś?
Komentarz usunięty przez autora
Bo jeśli to edycja Etera to on tam dodał właśnie po tym „ze w najbliższej przyszłości twoja osoba nie istnieje” czyli znów by manipulował. No chyba, ze to Gabriel przewinął i puścił niepotrzebnie wtedy
To już mi wystarczy żeby zauważyć folie.