Aktywne Wpisy
sprynek +437
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
"Cały czas tracę na prostych i nawet jak wyjdę szybciej z zakrętu to do następnego i tak dojeżdżam wolniej. Jest jak jest. "
Czekamy teraz na interpretacje tych słów przez Sanok xD
#kubica #f1 #echasanoku
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@erb0: W sensie prezydent miasta Sanok ma się wypowiedzieć w tej sprawie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@erb0: @podobno_mialem_multikonta:
Nie trzeba czekać... Każdy kierowca ma tendencję do wypowiadania się na swoją korzyść (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
A ktoś poza Russellem i Kubicą startują w Formule Williams? xD
Może nowe wykresy pozwolą ci odpowiedzieć na to pytanie, ale nie postawiłbym na to xD
@podobno_mialem_multikonta: on nie ma płaszczyzny porównania z nikim innym
@GhostTrick: chyba kazdy normalny, ale nie kubitza xD pamietam jak w jednym wywiadzie opowiadal, ze jego forma jest slaba i wszyscy brytole podchwycili jaki jest cienki. jak taki sainz się przecenia x3, tak kubiza niespecjalnie. gosc jest uczciwy
Komentarz usunięty przez moderatora