#corel #grafika Czy ktoś wie, czy istnieje wtyczka do corel draw, które dodawałyby mu responsoryjnych narzędzi - nie wiem do czego to porównać chyba do adobe xd, indesigna lub filozofii rządzącej stronami www - tylko by to wykorzystywał w druku, chodzi o dużą ilość projektów, gdzie są niewielkie różnice w wielkościach podobnych tabliczek, dobrze by było, aby tekst, obrazek były automatycznie skalowane i rozmieszczane wg zadanych zasad, dobry były też dobry batch do automatycznego wypełnienia treścią, wiem, że w in designie takie narzędzia są, czyli tworzysz na wielu stronach masterpage z odpowiednim polem tekstowym i jednym ustawieniem wczytujesz plik np. txt z napisami. Najbardziej jednak zależy mi na RWD. może czegoś nie wiem wtedy podziękuje za tutek. ( ͡°͜ʖ͡°)
dobry były też dobry batch do automatycznego wypełnienia treścią, wiem, że w in designie takie narzędzia są, czyli tworzysz na wielu stronach masterpage z odpowiednim polem tekstowym i jednym ustawieniem wczytujesz plik np. txt z napisami. Najbardziej jednak zależy mi na RWD. może czegoś nie wiem wtedy podziękuje za tutek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)