Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +554
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +466
#programista15k #programowanie i w sumie #biznes
a na poważnie to pod pewnymi względami rozumiem - kiedyś też miałem taki moment, że niby byłem solidnym midem, ale miałem problem w co pójść dalej, nigdzie nie a fajnie zebranych materiałów w tych kwestiach - a tutaj jest jakaś ścieżka wytyczona i materiały zebrane. Pytanie czy kupujący wiedzą, że to początek nauki, czy sądzą jak ludzie z bootcampów, że wystarczy o-----ć kurs
Wystarczy tylko obiecać złote góry, bogactwo, socjal a naiwniacy we wszystko uwierzą.
Typowy naiwniak
- zarabiasz 2500 netto na magazynie
- odkładasz kasę na
Tak się składa, że oglądałem live na którym ogłosili cenę i tam Aniserowicz powiedział coś w stylu, że jeżeli 1300 PLN za taki kurs jaki oni proponują to dla ciebie dużo i cię nie stać, to znaczy, że zwyczajnie nie jesteś gotowy merytorycznie by do niego przystąpić. Piękne zagranie psychologiczne. Ciekawe ile osób poczuło się dotkniętych tym stwierdzeniem i kupiło kurs