@hohohohoho: Sle z niebieskim jest tak że chce z kimś pogadać. Ona chce być zabawiana bo się nudzi. I tylko nieliczni mając prawo z nią pisać. Ja poczuje się znudzona to oleje
@biedroncia: Nie chce by ktoś dawał się wykorzystywać. Dlatego też jestem mocno zaangażowany w #dziewczynybeztabu Jak przyjdą deszczowe dni to znowu będę prowadzić sprawiedliwość
@biedroncia: Różowe robią #chcepogadac tylko jak są znudzone i chce by orbiter je zabawił. Zawsze to facet musi bardziej w taka rozmowe inwestować albo zostanie olany
@biedroncia: Z tym że ja walczę o zmanipulowanych Mirków. Mirkom przez złe wychowanie wmówiono że mają usługiwać komuś tylko dlatego, bo ma o jeden otwôr więcej
#p0lka potrzebuje uwagi i trzeba ją zabawić na priv
Tylko wiecie. Chce pogadać ale to wy musicie siebie strać jej nie znudzić
Sieć pajacujcie jak bozia nakazała
#spermochlip #spermiarzalert #przegryw #atencyjnyrozowypasek #karyna #szlaufy #przegryw #takaprawda
Sle z niebieskim jest tak że chce z kimś pogadać. Ona chce być zabawiana bo się nudzi. I tylko nieliczni mając prawo z nią pisać. Ja poczuje się znudzona to oleje
A zagranicza laska? Sama ciagnie rozmowe, pyta i wykazuje inicjatywe
Oj ja biedna mam taki szum i pustkę w głowie. Pora by mnie ktoś zabawił. Opcje;
Klub=>chad/Oskar
Zabawni koledzy
Serial
#chcepogadac
Piętnuje nadużywanie czyjegoś #!$%@? dla zapełnienia swojego pustego łba
Nie chce by ktoś dawał się wykorzystywać. Dlatego też jestem mocno zaangażowany w #dziewczynybeztabu
Jak przyjdą deszczowe dni to znowu będę prowadzić sprawiedliwość
Różowe robią #chcepogadac tylko jak są znudzone i chce by orbiter je zabawił. Zawsze to facet musi bardziej w taka rozmowe inwestować albo zostanie olany
Z tym że ja walczę o zmanipulowanych Mirków. Mirkom przez złe wychowanie wmówiono że mają usługiwać komuś tylko dlatego, bo ma o jeden otwôr więcej