Aktywne Wpisy
vulfpeck +585
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Hekun +106
#niger #swiat
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
Miałem w ogóle nie grać tej LW ale jakoś tak wyszło ¯\_(ツ)_/¯
Totalnie mi nie zależało i tym sposobem wbiłem Złoto 2 :D Szkoda że przy Serie A się nie udało...
17 zwycięstw po 27 meczach. Co najlepszy to przy tych 17 wygranych, przeciwnicy zrobili łacznie 10 RQ, to chyba rekord.
MVP oczywiście TOTS Mertens. Zaraz za nim OP Maldini 95, a na 3 stopniu podium TOTS Zapata.
Statysyki Mertensa i Zapaty w komentarzach.
Co do Maldiniego - króciutki filmik z jego interwencjami poniżej. Nie przesadzając uważam że zrobiłz moją obroną to co VVD dla Liverpoolu w sezonie 18/19. PRawdziwy dowódca, generał. Skriniar przyn im gra jeszcze pewniej.
No krótko mówiąc - bardzo ciesze się że go zrobiłem.
Rozegrana ilość spotkań: 30
Wygrane: 17
Rozłączenia z serwerami EA: 0
Mecze z opóźnieniem, lagiem itp: 0
Ilość RQ przeciwnika: 10
Ilosć moich RQ: 0
Ilość wygranych "przegranych" spotkań: 2
Ilość przegranych "Wygranych" spotkań: 1
#fut #fifa19