Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
KrzysztofZimnoch +136
w tym wpisie i przyznam szczerze do książek ostatecznie nie sięgnąłem, ale wkrótce po tym na kanale @ThrashingMadPL (nie wiem czy konto na mirko jest założone przez tą samą osobę co kanał na youtube) zaczęła się pojawiać seria filmów dokładnie o tej tematyce. Nie wiem czy je widzieliście, ale polecam link. W opisach filmów są też źródła, w których tematyka jest jeszcze szerzej omówiona.
@ThrashingMadPL mam nadzieję, że niedługo pojawi się kolejny odcinek.
#antropologia #antropogeneza
Konto ThrashingMadPL należy do autora kanału.
Widziałem tylko pierwszy film, więc biorę się za resztę. Dzięki za przypomnienie o tym kanale. Koleś robi wspaniałą robotę.
Swoją drogą, ciekawostka - Curiosity Stream ostatnio wyproukowało dwugodzinny film "Out of the Cradle" o początkach ludzkości. Świetne CGI, ponoć robił je Square Enix (FF VII! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ )