Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +41
a to ludzie mają tak, że coś ich interesuje od młodości, potem się tego uczą i z tego żyją?

niepisowski +20
Jeżeli ktoś tak bardzo brzydzi się zapłacić 19% podatku od ZYSKU i jest z tego powodu zmienić rezydencję podatkową, to na co nam ktoś taki w społeczeństwie? Przecież to nadal znacznie mniej niż opodatkowanie+oskładkowanie na etacie.
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
#bekazkonfederacji #neuropa #podatki
źródło: temp_file9203895255175260489
Pobierz

Osobiście używałem internetu mobilnego oraz radiówki i oceniam gameplay słabo żeby nie powiedzieć tragicznie, zagranie w środku dnia było katorgą, opóźnienia występowały często . Do tego w mobilnym zdarzało się że wyrzucało mnie z serwerów dość często.
Jedyne sensowne pory w których można było pograć i gameplay był płynny to wcześnie rano lub późny wieczór, noc.
Porównując gameplay do gry offline ze znajomymi to grałem w dwie różne gry.
#fut
Nie mam możliwości założenia internetu po kablu niestety a wychodzi że właśnie to mój net jest głównym problemem.
Radiówka 10gb jednak widzę też grając w inne gry że czasem się lag zdarzy wiadomo jak to jest z radiówką. No ale zazwyczaj ten ping to jest 30-40 a gdy zlaguje to skoczy do 100 na 1-2 sekundy i znów wraca.
Tak w fucie to wyglądało już inaczej , przez
Do tego w drafcie nie wiem czy grałaś ale jest masa traderów , więcej niż normalnych graczy, jeśli nie zmienisz
To fakt - bólem peceta jest rynek, bo wszystkie ceny są podbite do góry, a wiadomo - nagrody za rozgrywki takie same. Plus jeszcze sytuacje kiedy chce się kupić kartę stylu cień lub myśliwy albo zmiany pozycji - nie da się tego kupić po ludzku xD
Na palach jednej ręki mogę zliczyć problemy z płynnością grania tak na prawdę. Tak samo jeśli chodzi o zrywanie z serwerami podczas meczu - może ze 3-4 raz się to zdarzyło. Nie czułem różnicy czy gram o 10 rano, 18 czy 23.
PC podpięty po kablu.
Do tego płynne 60 fps podczas meczu, animacji i menu. Nie trafiłem na cheaterów ani w DR ani w
@Fifi7: ale możesz też sprzedać drożej :D
No trudno, szkoda że nie mogę sobie neta po kablu sprawić, mieszkam w mieście i światłowód mam niedaleko, jednak dostawca powiedział że im się nie opłaca to bo tylko ja jestem chętny. Jak budowali biedronkę to idioci u---------i kabel też i na kabel też nie mam opcji...