Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: nintento nic nie uratuje, bo przez 2 lata wydali to, co powinni zrobić w rok. Mam obawy, że konsola się "zacznie" gdy już będzie nextgen i będzie to za późno.
  • Odpowiedz
@vieniasn: Gust gustem, ale zwyczajnie trochę nieprofesjonalnie z jego strony. Nie dziwię się potem, że część ludzi opisuje go jako ultra fanboja N, którego opiniom nie można ufać.

@Exxan: Mają stronę ale działa niekomercyjnie (chyba), więc może sobie pisać co chce. Inna sprawa, że mode mu kilka razy kasował komentarze za wyzywanie użytkowników xD

Mam obawy, że konsola się "zacznie" gdy już będzie nextgen i będzie to za późno.

@
  • Odpowiedz
@vieniasn: Nie zwracałbym na to uwagi, gdyby nie fakt, że mocno się denerwuje jak ktoś mu to wypomina i dosyć mocno sugeruje, że wcale nie jest stronniczy w stosunku do nintendo. To tyle.

KTOŚ CHCE PREORDER ZA 300% CENY W JEGO SHOPIE?

@HHHHHH: Nie wiem, nie widziałem. Widziałem tylko, że część rzeczy z jego sklepu można dostać taniej w innych sklepach i część "promocji" to zazwyczaj normalna cena innych sklepów.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: To nie jest oficjalny reseller Nintendo. To jest duży "wannabe", który na dokładkę ma gdzieś prawa autorskie używając gumbasa. Kiepsko promuje Nintendo, które raczkuje w Polsce dopiero.
  • Odpowiedz
@Koliat uważasz że to jest dobre? To chyba coś z ludźmi jest nie tak. Dojdzie zaraz do tego że w kompach jie będzie dysków bo cały system będzie w chmurze XD ta cała moda na chmury, wiciskanie wifi gdzie się da, i aplikacji na telefon nawet od sracza to #!$%@? patologia.
  • Odpowiedz
@korni007: Oczywiście że tak. Streamowanie grafiki do urządzeń które nie mają szans wygenerować takiej jakości to bardzo dobry ruch. Rozwiązania cloudowe dają mnóstwo opcji i rozwiązań niemożliwych do zrobienia do tej pory.
  • Odpowiedz