Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o dobrą, kochająca dziewczynę. Przeżyłem już wiele porażek i nie widzę powodu przeżywania kolejnych. Ostatnią prawie pół roku temu, a po dzisiejszym śnie to znowu wróciło... Oddałbym naprawdę bardzo wiele za ciepłą, szczerą i mądrą dziewczynę, nawet wygląd zszedł dla mnie na dalszy plan. Chciałbym być po prostu kochany, czy to aż tak dużo?
#zwiazki #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 14
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: oczywiście, że się da. Najważniejsze dwa czynniki to miejsce gdzie się szuka i podejście. Co do miejsca, to już pisałem parę razy to bezczelnie przekleję:
na tinderze jak już odsieje się te wszystkie fake konta to zostają: ostre dupy szukające mega przystojnego bolca, samotne matki i takie wraki, że nawet lawety szkoda tylko zostawić na poboczu. Dobrych dziewczyn można się spodziewać w (i tu uwaga nie żartuje) różnych akcjach
  • Odpowiedz
  • 8
@DulGukat kumpel tak samo zrobił za moja namową, szukał w Caritasie, no i znalazł swoją ciepłą, kochającą, szczerą dziewczyne, z wyglądu takie 5/10, mega ale to mega przeciętna, bliżej do dolnej części niż do górnej.

• Odpowiedz
@5ft8: moja ciotka umarła w trakcie operacji usunięcia wyrostka robaczkowego, jak też dostanę zapalenia wyrostka, to mam rozchodzić? Szmaty się zdarzają wszędzie. Co myślisz, że jest jakieś magiczne miejsce gdzie są tylko "dobre dziewczyny"? Po prostu w niektórych jest mniejsza szansa trafienia ździry.
  • Odpowiedz
  • 0
@DulGukat tak, ale warto by OP wiedział że tam może spotkać go zawód i może zostać skrzywdzony. Sporo osób myśli że jak tam pójdzie to wszystkie to świętości a to nie prawda. Ile było porządnych kobiet co zdradziło pod wpływem chwili, pomimo że kochało swych partnerów. Zdrada to jednak zdrada, jak małżeństwo to złamanie przysięgi małżeńskiej i na tym związek powinien się kończyć w obydwie strony, lecz znajdzie się głupia dziewczyna
  • Odpowiedz
ŻarliwyGrabarz: @DulGukat: a można więcej o tych "wrakach"? dlaczego im odbierasz człowieczeństwo? o co konkretnie ci chodzi? i ty masz znaleźć kogoś na pielgrzymce...szukać dobrej dziewczyny, dobry człowiek obojętnie jakiej płci nie będzie mówił o innych że nawet szkoda walety czy o co tam w twoim prymitywnym tekscie chodziło : //
samotne matki też "odpady" bo przecież mogły zrobić aborcje i wtedy byłyby fajne, rzeczywiście na pielgrzymkę to chodź
  • Odpowiedz
@ŻarliwyGrabarz

a można więcej o tych "wrakach"? dlaczego im odbierasz człowieczeństwo? o co konkretnie ci chodzi?

ja im ani nie odbieram człowieczeństwa, ani tego, że de facto potrzebują pomocy, ale tą pomocną ręką nie jest OP. A chodziło mi o takie dziewczyny co się same zniszczyły: wytatuowane, wypiercingowane, alkoholiczki, narkomanki itp. Domeną "miłych gości" jest ratowanie takich dam w opresji, natomiast prawie zawsze kończy się gorzej dla ratującego.

i
  • Odpowiedz