Aktywne Wpisy
zmarnowany_czas +333
Jeszcze 5 lat temu regularnie rodziło się u nas po ponad 30 tys. dzieci miesięcznie.
Ostatni raz 30 tys. urodzin w jednym miesiącu mieliśmy na początku 2021.
W połowie 2022 spadliśmy już poniżej 25 tys. urodzeń miesięcznie
A
Ostatni raz 30 tys. urodzin w jednym miesiącu mieliśmy na początku 2021.
W połowie 2022 spadliśmy już poniżej 25 tys. urodzeń miesięcznie
A
Yenn_z-Wyspy7Slonc +1506
Kojarzycie pewnie sprawę Camerona Herrina, który urządzając nielegalny wyścig w mieście Tampa śmiertelnie potrącił 24- letnią Jessice wraz z roczną córeczką Lilly. Obie zmarły na miejscu. Cameron "zbyt uroczy by pójść do więzienia" mimo ogromnego wsparcia Julek z tiktoka został skazany na 24 lata bezwzględnego więzienia. W stanie Floryda groziła mu kara od 18-30 lat. Wcześniej nie przyjął ugody w przeciwieństwie do kolegi, który urządzał z nim wyścig.
Pamiętajcie mimo ogromnego majątku, znajomości, wsparcia milionów ludzi z internetu (fanowskie firmy miały po miliard wyświetleń) sędzia nie ugiął się i podtrzymał wyrok. Herrin próbował się także odwoływać od wyroku, ale bez skutku.
SPRAWIEDLIWOŚCI stało się zadość.
Za 2 ofiary śmiertelne dostał 24 lata.
Tego samego żądamy w przypadku Sebastiana Majtczaka który rozpędzonym BMW na A1 uderzył samochód rodziny w wyniku czego 3-osobowa rodzina spłonęła żywcem. Chcemy, żądamy by sprawiedliwości stało się zadość. Majtczak powinien ponieść karę, jeśli ktoś tuszował sprawę dziennikarze śledczy powinni wybadać sprawę i nagłośnić!
Pamiętajcie mimo ogromnego majątku, znajomości, wsparcia milionów ludzi z internetu (fanowskie firmy miały po miliard wyświetleń) sędzia nie ugiął się i podtrzymał wyrok. Herrin próbował się także odwoływać od wyroku, ale bez skutku.
SPRAWIEDLIWOŚCI stało się zadość.
Za 2 ofiary śmiertelne dostał 24 lata.
Tego samego żądamy w przypadku Sebastiana Majtczaka który rozpędzonym BMW na A1 uderzył samochód rodziny w wyniku czego 3-osobowa rodzina spłonęła żywcem. Chcemy, żądamy by sprawiedliwości stało się zadość. Majtczak powinien ponieść karę, jeśli ktoś tuszował sprawę dziennikarze śledczy powinni wybadać sprawę i nagłośnić!
Dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o dobrą, kochająca dziewczynę. Przeżyłem już wiele porażek i nie widzę powodu przeżywania kolejnych. Ostatnią prawie pół roku temu, a po dzisiejszym śnie to znowu wróciło... Oddałbym naprawdę bardzo wiele za ciepłą, szczerą i mądrą dziewczynę, nawet wygląd zszedł dla mnie na dalszy plan. Chciałbym być po prostu kochany, czy to aż tak dużo?
#zwiazki #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: takie czasy. Wszyscy idą na łatwiznę. Musisz kupić produkt rzemieślniczy, z wyższej półki, bo cała masówa jest w Chinach robiona.
1.Nie użalać się nad sobo
2.Zycie nie jest sprawiedliwe, nigdy nie było i nigdy nie bedzie
3.Handluj S. Tym
4.Idz pobiegać
na tinderze jak już odsieje się te wszystkie fake konta to zostają: ostre dupy szukające mega przystojnego bolca, samotne matki i takie wraki, że nawet lawety szkoda tylko zostawić na poboczu. Dobrych dziewczyn można się spodziewać w (i tu uwaga nie żartuje) różnych akcjach
samotne matki też "odpady" bo przecież mogły zrobić aborcje i wtedy byłyby fajne, rzeczywiście na pielgrzymkę to chodź
ja im ani nie odbieram człowieczeństwa, ani tego, że de facto potrzebują pomocy, ale tą pomocną ręką nie jest OP. A chodziło mi o takie dziewczyny co się same zniszczyły: wytatuowane, wypiercingowane, alkoholiczki, narkomanki itp. Domeną "miłych gości" jest ratowanie takich dam w opresji, natomiast prawie zawsze kończy się gorzej dla ratującego.
every fucking together xD
Dziewczyny z duszpasterw, oaz, pielgrzymek i tym podobnych tak samo kierują się instynktami jak pozostałem kobiety, nie wiem skąd wyrósł mit, że są lepsze
Komentarz usunięty przez autora