Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +456
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
Wgrywalem już różne Romy, ciągle ten sam błąd:
couldn't find DSmenu.DAT
Czy komuś udało się rozwiązać ten problem lub ma na sprzedaż sprawną kartę r4?
@Alex_Krycek chyba jednak nie pogram...
#nds #nintendo
Dodam #3ds bo może ktoś już się przesiadl na nowsza generacje :D
Jutro jeszcze spróbuję od nowa na świeży umysł...
Ile ci za to płacą? Oh... Kompletnie nic xd
A oczywiście backupu nie zrobiłem... Jedynie gry... Ehh....
Spróbuję z papierem pod r4, dzięki :)
@Jaracz_Joint: DS-a praktycznie nie da się uszkodzić. No i trochę beka, że nie ogarniasz nawet jak pirata przywrócić do życia xD
Skąd wnioski o piracie debilu? Z góry założyłes że mam pirata więc powtarzam - nie, nie mam pirata.
Ds nie jest uszkodzony, a źle czyta r4.
Skąd ten jad, musisz się dowartosciowac przegrywie?
To jedynie taki alias na osobę, która nie umie firmware wgrać xD
Sam się o tym przekonałem gdy chciałem kiedyś przetestować emulator GameBoya na DS-a kiedyś a kupując DS-a na OLX ktoś mi dorzucił "R4 Gold coś tam" do konsoli. Odpaliłem te R4 dopiero po kilku miesiącach jak udało mi się znaleźć
Okazało się, że formatowanie karty z poziomu tableta z androidem (twrp, nie domyślnym formatowaniem z systemu) było przyczyną pomimo zastosowania fat32 jak i fat16. Wbiłem na kompa, zrobiłem formata w fat32, wgrałem pliki i śmiga.