Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Alicemooooore: elo #!$%@? na telefon dotykowy za darmo jak coś to napiszę że nie ma co się stało się to nie jest zobowiązany do wypełnienia formularz dostawy towaru w ramach programu operacyjnego kapitał ludzki.

• Odpowiedz
@Alicemooooore: elo #!$%@? stare i młode #!$%@? owłosione wydepilowane gładko wygolone z małymi wargami sromowymi
Taka wiązankę może ułożyć każdy, bo każdemu to podpowiada Gboard xD
  • Odpowiedz
@tomeczek11 elo z tego powodu że nie jest to że to nie wiem czy jest coś nie działa mi nie wiem czy jest to że to jest z wysokiej w niskiej temperaturze pokojowej nagrody w kategorii dom i w tym czasie produkt to nie wiem czy nie lepiej przejdzie do roboty i cyk pierwsza Polka w pełni z szybkim dalej z tym że to jest to nie tylko otworzyłem oczy nie widzą
  • Odpowiedz
@Alicemooooore: elo jubilat to jest hit na #!$%@? z tym że ja mam podzielną uwagę zasługuje na miano najlepszego w nowym Sączu to się stało tam gdzie wysiadamy bo autobusem MPK w końcu skończyłem szkołę podstawową nr katalogowy produktu to tutaj zarejestruj
  • Odpowiedz
Ogólnie to ta klawiatura jest strasznie tepacka np nie potrafi podpowiadać odmienionych już słów odpowiednio dostosowując to do kontekstu wypowiedzi. Poza tym czasami się zdarza że podpowiada jakieś debilizmy i ma ubogi słownik wielu normalnie używanych słów w ogóle nie kojarzy
  • Odpowiedz