Mam Xiaomi Mi 6, jestem mega zadowolony. Szukam jednak czegoś nowego, bo ekran już pokiereszowany. Choć z chęcią pozostałym z tym chinczynkiem, nigdy mnie nie zawiódł!
Zależy mi bardzo żeby nowa zabawka nie miała dużego ekranu. Chciałbym pozostać w tych 5 czy 5 z hakiem calach. Ale chciałbym telefon z parametrami z najwyższej półki. Czy istnieje jakiś fajny kompromis? wszystko z mitycznym ugryzionym jabłuszkiem wykluczam, szanujmy się (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Panciooo: obecnie nie ma dobrych telefonów z małym ekranem.
Polecam albo Mi8 jak chcesz spoko aparat (gcam + bo ma optyczną stabilizację) albo mi9 jak chcesz maksymalną wydajność (SD855) kosztem aparatu (co prawda 3 soczewki ale żadna z nich nie ma OiS xD).
Zależy mi bardzo żeby nowa zabawka nie miała dużego ekranu. Chciałbym pozostać w tych 5 czy 5 z hakiem calach. Ale chciałbym telefon z parametrami z najwyższej półki.
Czy istnieje jakiś fajny kompromis? wszystko z mitycznym ugryzionym jabłuszkiem wykluczam, szanujmy się (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pomóżcie (╯︵╰,)
#xiaomi #telefony #kiciochpyta
Polecam albo Mi8 jak chcesz spoko aparat (gcam + bo ma optyczną stabilizację) albo mi9 jak chcesz maksymalną wydajność (SD855) kosztem aparatu (co prawda 3 soczewki ale żadna z nich nie ma OiS xD).