Aktywne Wpisy
maupishoon +22
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja
erebeuzet +52
https://bithub.pl/artykuly/maly-sprosny-sekrecik-lightning-network-o-ktorym-wie-bardzo-malo-ludzi/
Doczekamy się nowej, lepszej technologii drugiej warstwy? (ಠ‸ಠ)
Ja #!$%@?ę, chodzi jedynie o to że odzyskanie niewielkiej ilości btc (mniejszej niż fee onchain) jest nieopłacalne. Co w tym dziwnego?
To jest właśnie problem ze ludzie nie rozumieją jak działa LN i #!$%@? 1,5 rokuodkaz mamy LN odkrywacie coś tak podstawowego.
Weźcie już się w goóle nie wypowiadajcie o LN, bo I tak nie klimacie jak
@fervi: Co zrobić?
@cyberpunkbtc: Żeby post był ładniejszy i przyciągał uwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może być problem z zamknięciem kanału, bo max opłata za zamknięcie jest ustalana podczas otwarcia. Jest na to przeznaczona część środków z kanału. Jeżeli podczas zamykania zrobimy to standardowo a opłaty onchain będą dużo wyższe, to tx zamykająca nie przejdzie. Musielibyśmy się dogadać z drugą stroną kanału, żeby on
@atari_XE: to też nie jest żadna nowość...
ten artykuł przetłumaczył (chyba za darmo? nie wiem) fanatyk bch, więc ktoś spoza ich typowego kręgu najtańszych tłumaczy na rynku, stąd taka różnica w jakości
@taksanski_widelec: A to już zdekonspirowano Cybera? I ja nic o tym nie wiem? Lubię takie wątki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@taksanski_widelec: ale sklep jest na żonę, jak przystało na prawdziwego biznesmana :)