Aktywne Wpisy
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo
SombreroTaco137 +173
pochwaliłem się starym, że zrobiłem życiówkę na rowerze 65km, to ci jedynie nawyzywali, że mam im odkupić rower jak go rozwalę od tej jazdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
#przegryw
#polak #przegryw #stulejacontent #depresja
Komentarz usunięty przez moderatora
@Autystyk: (zakładając, że jest bagatelizowana, z czym się nie zgadzam) jest mnóstwo osób, które przy najmniejszych problemach psychicznych i lekkiej chandrze zaczynają #!$%@?ć o depresji i używają jej jako wygodnej wymówki żeby nie podjąć choćby minimalnej pracy nad sobą. Postawa popularna zwłaszcza wśród małolatów.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
czuję się też zobowiązana wystosować apel do osób głoszących takie opinie jak @sezonandrzeja czy @zelaznymezczyzna11, nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka, to podejście jest krzywdzące, nawet jeśli
@Autystyk
Mam w biurze taką jedną kobietę, która codziennie spóźnia się godzinę, lub 4, tłumacząc się, że z powodu depresji nie była w stanie wstać na 15 do pracy XD i małolatą na pewno nie jest. Chyba, że mentalnie
Depresja to choroba i należy ja leczyć - Czy to proszki, terapia, samodyscyplina. Powinni próbować wyleczyć za wszelką cenę, bo jednym że skutków nieleczonej depresji jest śmierć. Rozczulanie się nad ludźmi tylko ich osłabia w tym przypadku.