Aktywne Wpisy
deiceberg +341
LubieHardkor +26
Unia Europejska chce zrobić to co chciał Hitler, tylko pokojowo i długo dystansowo, tak, że ludzie nie będą wiedzieli kiedy to się stanie, na zasadzie gotowanej żaby, gdzie wrzucisz żabę do wrzątku, to ta będzie starała się z niego uciec, lecz gdy wrzucisz żabę do zimnej wody i powoli będziesz podgrzewał temperature, ta będzie się przyzwyczajać, i gdy przekroczy bezpieczną temperature, żaba umrze, bez jakiejkolwiek próby ucieczki
#oswiadczeniezdupy #uniaeuropejska #protestrolnikow #ue
#oswiadczeniezdupy #uniaeuropejska #protestrolnikow #ue
Masz Nexty to polecam PS takie jak mam. To wersja coolmax pro i całkiem przypadkowo je kupiłem ale są świetne. Jak dobrze dopniesz dłoń/nadgarstek wytrzyma nawet boczne uderzenie. Nie mam ochraniaczy na kolana czy łokcie bo zaliczam inne rodzaje gleby ale ja nie mam barierek po drodze jak ty. xD
btw. Kiedyś na rolkach wpadłem na mur i połamałem żebra z prawej strony. Fioletowy siniak na pół tułowia i byłoby
@jaaniety: Nie wiem ci odpowiedzieć ale więcej nie będę pisać o ochraniaczach. xD
Nie wiem, nie mam zielonego pojęcia. Mam od roku te coolmax ale fioletowe i zaliczyłem glebę z rękami do przodu ryjem po poboczu. Nie wiem czy się ślizgały. Wcześniej miałem pro air i tu jednemu Mirkowi wysłałem cały komplet to może się wypowie.
Wizyta w szpitalu wygląda tak, że jakoś ze złamaną