Wpis z mikrobloga

My tu beka z realizatorki, ze stażystów, że dno, nic się nie dzieje i nuda w #!$%@?, ale prawda jest taka, że to nie realizatorka w #!$%@? leci tylko tvn, który dał śmieszny w #!$%@? budżet na realizację programu. Wszystko jest tak niskim kosztem robione, że ja myślę, że realizatorka to się pali codziennie ze wstydu jak widzi co muszą robić, za ile, i jak bardzo to jest gówno w #!$%@?. I tak naprawdę myśle, że ekipa zza kamer to ratuje to całe show jak może. Kapitan z tonącego statku schodzi ostatni. Także hej wy tam w realizatorce - trzymajcie się. <3 #bigbrother
  • 12
@Bigbrother: nie do końca się zgodzę, owszem budżet to jedno ale w tym tyg do zrobienia fajnego zadania nie potrzeba było praktycznie wgl budżetu... pare klocków drewna i kilka szmat na szałas / ciuchy/ glina na naczynia etc to nie są tysiące a kilka stówek na cały tydzień więc to raczej pomysł a nie tylko hajs
@qq4life: XD piszę dużo mądrych rzeczy, tylko wolisz być złośliwi i wszystko hejtować. ale biore za dobrą monetę twoj komentarz jest miły i zrobił mi dzień <3 co do kasy - zgadzam się. nawet Kuchenne Rewolucje ktore są hitem i przynoszą milionów w #!$%@? zysku, mają niski budżet że aż przykro czasami oglądać. także tego nt. tvn