Aktywne Wpisy
Bunch +854
Ale akcja! Jakiś chłystek przyniósł sobie kolekcję sprejów i rozpoczął dumne niszczenie elewacji na skateparku. Do malującego wandala podeszło chwilę później dwóch mężczyzn i powiedziało "Odłóż ten sprej, policja" na co młodzieniec krzyknął "akurat!" i psiknął pierwszemu sprejem w oczy. To spowodowało eskalację sytuacji i szarpaninę w której... młodzieniec WYCIAGNĄŁ KASTET. Miał jednak pecha bo dwójka mężczyzn faktycznie okazała się policjantami bez munduru i teraz młody leży skuty. No to cyk!
80kg +328
Mirki pijcie ze mną kawę. Wygrałem ekspres ciśnieniowy na targach IT. #chwalesie #programowanie #programista15k
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kakaowy Snajper poszukuje:
Sternika- ze zdolnością nawigacja, bo w trakcie walk i pościgów tą łajbą może bujać!
Medyka- ktoś nas po tej walce musi poskładać. A walki będzie dużo! (kto był w Biednej #!$%@? Arabskiej Piechocie ten wie jak wygląda taktyka - wykrwawić się, zregenerować, powtarzać aż wróg zdechnie!)
Dowolnie dużej ilości marynarzy skupionych na walce (bardziej) i artylerii (mniej)- ktoś musi pokazać psubratom ze statków handlowych gdzie raki zimują. I gdzie zimują złote dublony (podpowiem: w naszych kieszeniach! (chociaż tu można nawiązać daleko posuniętą współpracę z pływającym burdelem, w końcu każdemu należy się coś od życia))
#piracifabularnie
#lacunafabularnienewbristol - jacyś chętni na grę w piratów? Jak tak to zapraszam do załogi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Anagama
@ZdenerwowanyBialorusin
OK. Brzmi dobrze. Wpiszcie mnie do załogi bo mam już pomysł na postać.