Mirabelki z #wroclaw Proszę plusowac bo nie dajemy rady!
Z żoną poszukujemy #rozowepaski do opieki nad córką (ma 3 miesiące) podczas gdy żona pracuje z domu a ja jestem w pracy. Mniej więcej raz w tygodniu przez 4 godziny w godzinach 11-18 (żonie obojętne o której dokładnie, oprócz sobót). W tych 4 godzinach będzie około godzina kiedy żona karmi i też troche czasu kiedy córka śpi. Mieszkamy obok rynku psiego pola.
Co oferujemy: dziecko i zabawki( ͡°͜ʖ͡°) 15zł/h (obejmuje to też czas karmienia przez żonę i snu córki)
Czego oczekujemy: wydawania dziwnych dzwięków do dziecka i robienia głupich min( ͡°͜ʖ͡°)
@ahaw: Ja bym musiał dostawać 150, bo nie lubię dzieci ( ͡°ʖ̯͡°) A nie lepiej znaleźć w pobliżu podobną mamę? Moim sąsiadom się udało w obrębie jednej klatki schodowej ( ͡°͜ʖ͡°) Raz na jakiś czas jeden sąsiad pożycza dzieciaki drugiemu, a potem w drugą stronę.
@Filareta: bo seksizm i nie zostawię żony z facetem sam na sam( ͡°͜ʖ͡°) a tak serio to wydaje nam się, że kobieta lepiej się nada. @jasmi_n: możesz dojeżdżać ( ͡°͜ʖ͡°) @Emulsja: jeżeli ktos chce to w grę wchodzą tylko niedziele. jest na własnej działalności i prowadzi biuro księgowe więc niestety nie było innej opcji @deryt: na
@ahaw: trzymiesięczne dziecko chcesz zostawić z obcym człowiekiem, coś czuję będzie miało smitne dzieciństwo :-( głupich min nie trzeba robić, jeszcze nie widzi wyraźnie super okres, bo zaczyna wydawać dźwięki :-))))
@Little_Juice: nie chcemy zostawiać, żona będzie cały czas w domu w trakcie opieki więc jak będzie trzeba karmić albo coś się będzie działo to będzie na miejscu.
Proszę plusowac bo nie dajemy rady!
Z żoną poszukujemy #rozowepaski do opieki nad córką (ma 3 miesiące) podczas gdy żona pracuje z domu a ja jestem w pracy.
Mniej więcej raz w tygodniu przez 4 godziny w godzinach 11-18 (żonie obojętne o której dokładnie, oprócz sobót).
W tych 4 godzinach będzie około godzina kiedy żona karmi i też troche czasu kiedy córka śpi.
Mieszkamy obok rynku psiego pola.
Co oferujemy:
dziecko i zabawki( ͡° ͜ʖ ͡°)
15zł/h (obejmuje to też czas karmienia przez żonę i snu córki)
Czego oczekujemy:
wydawania dziwnych dzwięków do dziecka i robienia głupich min( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ahaw:
Ja bym musiał dostawać 150, bo nie lubię dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A nie lepiej znaleźć w pobliżu podobną mamę?
Moim sąsiadom się udało w obrębie jednej klatki schodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raz na jakiś czas jeden sąsiad pożycza dzieciaki drugiemu, a potem w drugą stronę.
wydawania dziwnych dzwięków do dziecka i robienia głupich min( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ahaw to praca dla mnie ale nie jestem z Wrocławia (╯︵╰,)
Btw. szybko żona do pracy wróciła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jasmi_n: możesz dojeżdżać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Emulsja: jeżeli ktos chce to w grę wchodzą tylko niedziele. jest na własnej działalności i prowadzi biuro księgowe więc niestety nie było innej opcji
@deryt: na
głupich min nie trzeba robić, jeszcze nie widzi wyraźnie
super okres, bo zaczyna wydawać dźwięki :-))))
)
@jasmi_n: akurat tak robiąc krzywdzisz dziecko, lepiej mówić do niego normalnie i mu opowiadać co widzi czy czytać