Aktywne Wpisy
wilkCaly +65
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +22
Już mają problemy z budżetem a rąk coraz więcej, żal mi tego że łajzy znowu będą sami rządzili (prawdopodobnie) i bezkarnie na lata będą obciążali Polską gospodarkę, obecnie nie mam złudzeń w jesiennych wyborach będzie rekord 60-70% frekwencji, (o ile coś tutaj nie śmierdzi) liczyłem że konfederacja dostanie się do PE i sejmu, w szczególności te 6.1% przełoży się na sejm i PIS będzie szukał koalicjanta i wreszcie coś nawet drobnego się zmieni w tym ku***dołku.
#wybory
Fakt, że "po kościele" do urn szła niemal lawina ludzi +50, czy +60, która jawnie deklarowała, że zagłosuje na PiS jest w jakimś sensie kojąca, bo to pokolenie, które już przemija, podatne na sugestię księży.
"państwo PiS jest silne nie to co było" ?