Wpis z mikrobloga

W Polszy jak co wybory to samo, pis pieje że wzrost itd, ile jeszcze ? Jeżeli wygrają wybory parlamentarne, zmiotą rozdawnictwem całą ekonomie i więcej tego będzie że ziemniaki 5 zł za KG i pietruszka za 20 kg Dla niepoinformowanych
Już mają problemy z budżetem a rąk coraz więcej, żal mi tego że łajzy znowu będą sami rządzili (prawdopodobnie) i bezkarnie na lata będą obciążali Polską gospodarkę, obecnie nie mam złudzeń w jesiennych wyborach będzie rekord 60-70% frekwencji, (o ile coś tutaj nie śmierdzi) liczyłem że konfederacja dostanie się do PE i sejmu, w szczególności te 6.1% przełoży się na sejm i PIS będzie szukał koalicjanta i wreszcie coś nawet drobnego się zmieni w tym ku***dołku.

#wybory
  • 5
  • Odpowiedz
@Wololol: jeśli chodzi o moje środowisko (ludzie w wieku 25-50 lat) nie znam OSOBIŚCIE żadnej osoby, która głosowała na PiS, wszyscy niemal na Konfederację, pojedyncze przypadki na Kukiz.

Fakt, że "po kościele" do urn szła niemal lawina ludzi +50, czy +60, która jawnie deklarowała, że zagłosuje na PiS jest w jakimś sensie kojąca, bo to pokolenie, które już przemija, podatne na sugestię księży.
  • Odpowiedz