Aktywne Wpisy

toitakniemaznaczenia +273
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
źródło: fbe8ab2778c00c8f5459b35251a4a17b
Pobierz
Infiniti46 +53
Domostawa, pomnik ofiar rzezi wołyńskiej przeprowadzonej przez Banderowców, Ukraińców. Ostatnia część montowana na pomniku..
#wolyn #ukraina #wojna #historia #ciekawostka #patriotyzm
#wolyn #ukraina #wojna #historia #ciekawostka #patriotyzm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie znam się na smartfonach, telefonu używam do messengera, facebooka, dzwonienia i grania w candy crush. Chciałabym, żeby najlepiej miał pamięć 4GB +64GB i w miarę dobry aparat. Oraz żeby był lepszy niż Lenovo K5- ten po 2 latach się wiesza, czasem wyłącza się bez przyczyny.
#smartfon #telefony #pytanie #xiaomi #samsung #huawei #ankieta #android
Który wybrać?
@asadasa: @CREATE_USER: Jako właściciel ponad dwuletniego MI4 za całe 650zł dementuję te bzdury. Po prostu trzeba kupić opcję z dodatkowym RAM. 4GB i wszystko śmiga. Z bateriami bywa różnie, moja jest dalej ok, ale bratu po roku padła i wymienił za całe 40zł. Soft
Której części "nie tnie" nie zrozumiałeś? Wszystko śmiga i jeśli strona/aplikacja będzie ładować się o 0.05s szybciej, to jest to i tak poniżej czasu mojej reakcji, czaisz? Kurna, jak z audiofilami xD
Jeśli OP chce odpalać jakieś cuda wianki specjalistyczne, to by nie pytała tutaj o telefon, bo sama by ogarniała temat i wybrałaby jakiś kombajn.
Elo z fartem.
PS. Tak, jestem fanbojem, bo kupiłem tani telefon marki XYZ z czyjejś rekomendacji i działa jak należy. Całkiem ci mózg zlasowało, koleś.