Wpis z mikrobloga

• 7
Tak w ogóle, to wszyscy są przeciwko PiS, byle nie PiS, ale jeśli mam wrócić do czasów rządów PO, to mniejszym złem jest PiS, dlatego wygrywa. PO zabierał i nie dawał, a PiS zabiera, ale coś tam daję. Nie jestem za żadną partią, ale mając do wyboru tylko te dwie, bo obecnie w Polsce tylko one są na czele. Tak poza tym, koalicja złączyła siły i tak nie pokonała PiSu, więc muszą zrozumieć, że większości Polakom żyje się lepiej nie za ich rządu tylko za rządu PiSu.
#wybory
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vafik: Tylko to wrzucę
- Najmniejsze inwestycje w historii, dwa razy dłuższe kolejki do specjalistów niż w 2013 roku, żadnej reformy i odpowiedzi na narastające problemy demograficzne, rozdawnictwo, pędząca inflacja, zadłużający się kraj, podwójny rocznik w szkołach średnich (deforma systemu edukacji), najdłuższe w historii oczekiwanie na sprawy sądowe, najbardziej rozpasany rząd w historii, drenaż spółek skarbu państwa, zniszczenie energii odnawialnej w Polsce, co przełoży się na 8 miliardów kary w
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Antiax podobna lista znalazła by się za czasów PO, więc nie musisz bronić żadnej partii, bo każdy wie jak jest, ale jak widać w tym kraju mamy tylko do wyboru dwie partie
  • Odpowiedz