Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#katolicyzm
Pomijam fakt, że modlitwa do tego stopnia jest tak beznadziejna, że jak już się spełni (albo chociaż wygląda jakby się spełniła) to jest inba w kościele na kilka miesięcy, że cud i tak dalej. To po cholerę się modlić, jak na 95% nigdy nawet nie zobaczę skutków modlitwy
@Filareta: już Ci udowodniłem, że wygrana najlepszego nie jest zła dla przegranych, tylko dobra.
@Filareta: naprawdę jesteś marnym trollem. Postaraj się bardziej. Zrównywanie tragedii gwałtu do przegrzania w jakimś konkursiku aż za bardzo kłuje w oczy i wystawia tęgą laurkę wykopowym ateistom.
@Filareta: zrównałeś. Porównałeś to, że nie każdy jest najlepszy, co jest logiczne, bo najlepsza jest tylko jedna osoba w danej dziedzinie, do tego że mąż gwałci żonę.