Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#katolicyzm
Pomijam fakt, że modlitwa do tego stopnia jest tak beznadziejna, że jak już się spełni (albo chociaż wygląda jakby się spełniła) to jest inba w kościele na kilka miesięcy, że cud i tak dalej. To po cholerę się modlić, jak na 95% nigdy nawet nie zobaczę skutków modlitwy
Najlepiej żebym w ogóle nic nie robiła bo skrzywdzę kogoś,
Usuwam konto, nie będę zajmować przestrzeni na mirko, może ktoś tu ze mną rywalizuje o atencję?
@Strzelec_Kurpiowski: to módl się o to, byś ty przegrał, nie inni
@Liwiia: ty tu sobie ironizujesz, a oni serio w to wierzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filareta: a po co? Wolę się modlić o to, żebym był najlepszy dzięki swoim staraniom. Jak ktoś będzie jeszcze lepszy, to najwyżej przegram.
@Liwiia: skoro Bóg ma dla ciebie inne plany, to po co się modlisz, jak i tak Bóg już ma plan?
@Filareta: bo istnieje wolna wola i ludzie też mogą mieć plany, na które Bóg im zezwala.
@Filareta: a czemu miałby ci pomagać?
@Filareta: Bóg by cię musiał strasznie nienawidzić żeby pomagać ci kogoś zgwałcić, bo g---t to grzech śmiertelny, którym skazujesz sam siebie na potępienie, a Bóg chce abyś został zbawiony.
Dlatego dla twojego dobra by ci w takim czymś nigdy nie pomógł.
@Filareta: bo Bóg zabronił krzywdzić innych i cudzolożyć.
@Filareta: to dalej grzech śmiertelny, bo Bóg gwałtów zabrania.