Aktywne Wpisy
GratisLPG +743
Leotard00 +300
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
#neuropa #bekazkatoli #polska #patologiazewsi #gorzkiezale #rakcontent
@zjemciemwnocy
@Jack_Doe-Boy
Tydzień temu dwie ekipy zajęły altany więc baby postanowiły się modlić przy krzakach
@komutacja: Właśnie nie mogłem uwierzyć jaka ładna jak na budżet obywatelski i chciałem sprawdzić ile za to dali. I wiesz co? To zdjęcie ze stocka a rzeczywista altana to gówno niesamowite.
Projekt z 2017 "Sąsiedzka strefa wypoczynku Słoneczne i Bocianek - grill i zabawa" za jedyne 150.000zł. Z tym, że obejmuje niby dwie takie altany i inne rzeczy jak te stoły do piłkarzyków.
@greven: Wprowadzanie w błąd powinno być karalne, to zdjęcie ze stocka.
wam się trochę #!$%@?ło w główkach, co nie? skoro jest to z budżetu obywatelskiego to każdy ma prawo z niej korzystać w taki sposób w jaki uzna za stosowne, nawet katotalibany... bo w końcu oni również dokładają się z podatków do tego budżetu..
można na spokojnie się dogadać i wyznaczyć godziny korzystania, chyba jak kilka godzin w niedziele zostanie przeznaczone na babcie różańcowe to
Źródło: http://kielce.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/w-osiedlu-w-kielcach-konflikt-o-altane-z-budzetu,5134505,artgal,41923213,t,id,tm,zid.html
@zordziu: można spróbować, ale pewnie nikomu to do głowy nie przyszło.. bo lepiej #!$%@?ć jedni na drugich, pajacować i robić cyrki z głośną muzyką itp.
Plac zabaw z obywatelskiego budżetu powinien być raz w tygodniu przeznaczony na czarną mszę? Gdyby była kapliczka z obywatelskiego budżetu, to ma służyć robieniu grilla raz w tygodniu?
@Bover: tydzień ma 178 godzin, weekend ma 48 godzin, trudno trudno znaleźć im jedną godzinę?
i to jest altanka z grillem, ale altanka przy której stoi grill..