Wpis z mikrobloga

W sieci pojawia się coraz więcej informacji na temat możliwego przejścia Leroya Sane z Manchesteru City do Bayernu Monachium. Według różnych źródeł, Bayern złożył City ofertę w wysokości 80 milionów Euro, a samemu Sane zaoferował 5-letni kontrakt z pensją 10 milionów Euro rocznie. City zaś podobno jest skłonne do dokonania transferu, a pozyskane środki miałyby zostać przeznaczone za sprowadzenie Joao Felixa z Benfiki Lizbona.
#plotkitransferowe #pilkanozna #premierleague #bundesliga #bayernmonachium #manchestercity
  • 8
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FrankJUnderwood: brzmi racjonalnie a dodając odejście Robbena i Riberyego to już w ogóle :)
@kexus512: około 15 mln euro dostał ostatnio ale to sama.podstawa bez żadnych premii jak np za bramki, których nawala po kilkadziesiąt w sezonie itp
@vinmcqueen: goretzka z schalke przychodził za darmo, więc mają kasę, a to że grał w gelsenkirchen niczego nie zmienia.. potrzeba im skrzydłowych, a argument, że będzie grał pierwsze skrzypce może do niego trafić, bo w MC to dużo na ławie siedział..
@vinmcqueen: od czegoś są negocjacje.. gdyby bayern dał od razu za tyle za ile sane miałby iść to wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym odciąży im budżet płac, a sam nacisk piłkarza może w tym pomóc
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PeterFile: wiem od czego są negocjacje i wiem że za tyle Sane nie pójdzie, kupiony 2 lata temu za 50. Odciążenie budżetu to imo słaby argument bo w City z tym nie było problemu a za rok znowu będą walczyć na wszystkich frontach i będą potrzebować długiej ławki. Sane ma jeszcze też długo ważny kontrakt więc może sobie naciskać, ale ciężko będzie go zastąpić kimś klasowym więc wg mnie ten transfer