Aktywne Wpisy
mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
pronter +379
Mirki plusujcie lotnisko 40 km od Zielonej Góry, w Babimoście, tzn. w Nowym Kramsku. Nikt nigdy nie plusuje lotniska w Nowym Kramsku. Lecę sobie tanio a wy dopłacacie do tego z funduszu promocji regionu.
#lotnictwo #polska #zielonagora #lubuskie
#lotnictwo #polska #zielonagora #lubuskie
Również w styczyniu 1941, miała miejsce ceremonia z okazji oficjalnego włączenia U556 w skład floty. Kapitan U556 chciał wynająć zespół z tej okazji, ale nie było go stać. Ale Kapitan Bismarcka użyczył im swojego okrętowego zespołu. Mozna uznać ze scena w AL z odprawienia U556, może do tego nawiązywać.
Ponadto było w grze pokazane ze to samoloty Swordfish z okrętu Ark Royal przeczyniły się do mocnego uszkodzenia Bismarcka.
A i jeszcze aktualny mini event z U556, gdzie się pływa i zatapia okręty. Ostatni etap będzie można rozegrać 26 maja. Okazuje się ze 26 maja prawdziwy okręt U556, wracał z patrolu na którym wystrzelił wszystkie torpedy oraz miał małe zapasy paliwa... Dzień pózniej Bismarck został zatopiony. Czy to przypadek ze czas tego eventu tak idealnie się pokrywa z tym wydarzeniem? nie sądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cholera jak ja szanuję tych twórców (。◕‿‿◕。)
#randomanimeshit #anime #azurlane #arkroyal @BlackReven