Wpis z mikrobloga

"Biskup generał Leszek Sławoj Głódź, jak każdy zwolniony z zawodowej służby wojskowej generał (...) może otrzymać emeryturę wojskową w przedziale od 10.760 zł do 17.725 zł brutto" – cytuje stanowisko Ministerstwa Obrony Narodowej "SE".

#neuropa #4konserwy #bekazkatoli #wiara #kosciol #pedofilewiary
rzuberbozy - "Biskup generał Leszek Sławoj Głódź, jak każdy zwolniony z zawodowej słu...

źródło: comment_6oYjNXmOHHPJXvgnG1lh3oAc0OzPhadF.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rzuberbozy: tylko, żeby zostać admirałem/generałem w WP trzeba dowodzić tysiącami ludzi i sprzętu, trzeba zaliczyć dowodzenie kontyngentem zagranicznym lub ważnymi międzynarodowymi manewrami, trzeba zrobić co najmniej jedne studia zagraniczne i masę kursów, znać bardzo dobrze co najmniej język angielski, poza tym jak każdy żołnierz zacząć służbę od szeregowego podchorążego na studiach oficerskich i piąć się latami po wszystkich szczeblach kariery cały czas poszerzając wiedzę i kwalifikacje albo...

• Odpowiedz
tylko, żeby zostać admirałem/generałem w WP trzeba dowodzić tysiącami ludzi i sprzętu, trzeba zaliczyć dowodzenie kontyngentem zagranicznym lub ważnymi międzynarodowymi manewrami, trzeba zrobić co najmniej jedne studia zagraniczne i masę kursów, znać bardzo dobrze co najmniej język angielski, poza tym jak każdy żołnierz zacząć służbę od szeregowego podchorążego na studiach oficerskich i piąć się latami po wszystkich szczeblach kariery cały czas poszerzając wiedzę i kwalifikacje albo...

@Juan_xD: albo olać większość
  • Odpowiedz