Aktywne Wpisy
larine +21
#anastazjazgrecji #afera
Szkoda dziewczyny, jeszcze pośmiertnie taki hejt na nią spadł. Niech pierwszy rzuci kamienieniem ten, kto nigdy nie był na wakacjach #!$%@? albo nigdy nie imprezował z obcymi (piwniczaki się nie liczą).
Poza tym skąd miała wiedzieć, że to ciapaty? Grecy i ciapaki wyglądają bardzo podobnie.
Szkoda dziewczyny, jeszcze pośmiertnie taki hejt na nią spadł. Niech pierwszy rzuci kamienieniem ten, kto nigdy nie był na wakacjach #!$%@? albo nigdy nie imprezował z obcymi (piwniczaki się nie liczą).
Poza tym skąd miała wiedzieć, że to ciapaty? Grecy i ciapaki wyglądają bardzo podobnie.
spirityfree +20
Duża ilość partnerów seksualnych do około 30 roku życia jest różnie postrzegana zależnie od płci. Kobiety określa się puszczalskimi a mężczyzn zdobywcami gdzie tak naprawdę w większości po obu stronach chodzi o jedno - przyjemność. Płeć niczego nie zmienia. Śmiejecie się z Julek, które po 30 chcą szukać stabilnych relacji gdzie sporo mężczyzn, którzy odnajdują się w relacjach międzyludzkich ma dokładnie tak samo. W czym tkwi problem? W męskiej hipokryzji. Facet może
Z drugiej strony - takie porównywanie się do innego kraju wcale nie poprawi naszej sytuacji, ale cały przekaz tej piosenki to raczej polega na porozumieniu się ze swoimi problemami i dostrzeżeniu piękna, docenianiu innych ludzi, pomaganiu innym a tym samym będzie nam samym lepiej, aniżeli ciągle narzekać i jeszcze pogarszać swoją sytuację, ale na tle psychicznym.
Muzyka to dar, no i po prostu dobra rzecz, ale trzeba podejść do niektórych rzeczy z analizą. Niech nas cieszy i cieszy ucho, ale niech też kształci.
#polska #rap #lonaiwebber #lona #muzyka #przemyslenia
@bzam: To samo powiedziałem mojemu koledze inwalidzie który skarżył mi się że nie idzie mu podryw na wózku, mówię weż się chłopie w garść mogłeś urodzić się bez nóg i rąk, wtedy zdarzyło się coś niespodziewanego nagle wstał i powiedział że to rozwiązało jego problem a potem cieszyliśmy się z cudzego nieszczęścia jeszcze cały dzień za