Wpis z mikrobloga

Mirki jak gracie przez internet to nie pijcie piwa. Wczoraj tak mi się zdarzyło postawić kupon wieczorem pijąc sobie piwko. Oczywiście jedno zdarzenie nie weszło jak zwykle. Loguję się do bukmachera i widnieje dziwna suma na koncie. Jestem w szoku i ucieszony bo pewnie rozliczyli jakiś stary kupon więc sprawdzam w historii który to i od razu pierwsza z brzegu suma jest taka sama ile przybyło mi na koncie. Wszedł ostatni kupon który stawiałem po pijaku. Zastanawiam się jak to mógł wejść skoro kilka razy w internecie sprawdzałem wyniki i nie dowierzałam że mogli przegrać. Oglądałem powtórkę meczu w internecie bo zasnąłem po postawieniu i nie wiem jak przebiegało spotkanie. Nagle patrzę że jeden z typów mi się nie zgadza XD Na początku pomyślałem że bukmacher pomylił się. Ale przecież to niemożliwe żeby bukmacher takie rzeczy robił na wygranym kuponie.
Kurs na to zdarzenie był prawie identyczny. Chwilę rozkminiam co się mogło stać i doszedłem do wniosku że to ja pomyliłem zdarzenie bo nazwa zespolu podobna ale nie po tej stonie co trzeba więc najprawdopodobniej musiałem coś źle kliknąć podczas stawiania bo wydarzenie zaczynało się za chwilę więc nie miałem czasu spojrzeć dokładnie tylko od razu postawiłem kupon i nie sprawdziłem jakie są na nim typy. Ku mojej uciesze weszło wszystko XD Ta cała bukmacherka to jedna wielka loteria. Co byście nie postawili to możecie wygrać XD Naprawdę nie pijcie jak stawiacie bo potem możecie żałować że dobrze nie zaznaczyliście zdarzenia i będziecie myśleli że bukmacher podmienił wam wydarzenia na kuponie XD Do teraz zastanawiam się jak do tego doszło. Mirki alkohol nawet w domu to spore zagrożenie dla waszych działań. Także nie pijcie dopóki nie wygracie XD Piwo zostawcie sobie na oglądany mecz XD

Czy miał ktoś podobne doświadczenia z wypełnianiem kuponu po pijaku ? XD

#bukmacherka #anonimowemirkowyznania #wygryw #przegryw #truestory #pijzwykopem #rozkminy #tylewygrac
  • 7
  • Odpowiedz

https://www.wykop.pl/wpis/41448091/bukmacherka-jest-jakas-alternatywa-w-uk-dla-bet365/
Wcale nie jest łatwo mi największy mój pewniak nie wszedł wczoraj XD wchodzą przypadkowe typy XD
Na live dla zabawy zagrałem kurs ok. 20 wszedł aż mi woda sodowa uderzyła do głowy XD Miałem stawiać na przeciwną drużynę ale mało kasy mi zostało więc chciałem więcej wygrać i postawiłem na drugą drużynę XD Kursy na pewniaki to 1,10 lub 1,20 i weź tu ograj bukmachera XD
szkorbutny - ! Ukryty tekst...@Betoniarka69: to kiedy bukmacher zbankrutuje? XD nie c...

źródło: comment_6g8GoYwm47z4F3T8LYnwwzdivxZtLoXV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Betoniarka69: weź nie ściemniaj bo jakbyś tyle trafiał to byś nie siedział na wykopie tylko szampana pił w burdelu i jeździł Ferrari XD A tu na dodatek zastanawiasz się co postawić ale kursy spadły o połowę XD Do tego wysoka marża bukmacherów i podatek skarbowy to na pewno fortunę wygrywasz XD Dlatego są bonusy.
Ja przez przypadek zagrałem pieniądze z depozytu i też wygrałem dlatego czekam na bonus jak obrócę to
  • Odpowiedz
@5ft8: właśnie wygrałem u polskiego bukmachera XD muszę ochłonąć XD bo aż mi duszno
kilka kuponów weszło XD i na live duży kurs trafiłem XD to wpędzi mnie w alkoholizm bo na trzeźwo nie dam chyba rady. Żle grałem bo wysokie kursy stawiałem XD I zamiast robić obrót bonusem to pomnażałem gotówkę ale i tak jest nieźle bo niewiele obrotu zostało do wypłaty XD JPRD to się dzieje naprawdę XD Obym
szkorbutny - @5ft8: właśnie wygrałem u polskiego bukmachera XD muszę ochłonąć XD bo a...
  • Odpowiedz