Aktywne Wpisy
Miesiąc temu skończyłem studia i jestem serio załamany rynkiem pracy w tym mieście. Przez całe liceum i 5 lat na uczelni kułem całki, rachunki różniczkowe, algorytmy i wzorce projektowe. Setki nieprzespanych nocy i mnóstwo stresu. I serio teraz mam zarabiać tyle co robol na taśmie albo karyna na kasie w biedronce?
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
lololokoo +3
Gdzie dobrze żyje się w Polsce? Mieszkam w Warszawie i mam dosyć tego miasta, wszędzie tłok, pośpiech, beton. Chciałabym przenieść się do jakiegoś mniejszego miasta, gdzie jest sporo zieleni, niższe ceny mieszkań, ale też sporo miejsc pracy. Zastanawiałam się nad Łodzią(serio xd), Katowice? Może ktoś chce opisać jak tam żyje się w Katowicach? :) #przeprowadzka #katowice #lodz #praca #gdansk
To jest 20-letni chłopak, wiec normalne że nie chciałby nawet zagrać geja, więc mu delikatnie nerwy mogły puścić. Sam powiedział że na początku zażartowal że mógłby tak zagrać, ale jak sobie zdał sprawę że to trochę za dużo to zrezygnował. Więc gdzie tu ustawka? Ludzie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet jeśli dziś o 20 w odcinku pokażą, jak Magdzie dają takie zadanie, to nie bądźcie naiwni. Takie coś mogą w każdej chwili nagrać, nawet w nocy kiedy stream jest off.
#bigbrother
@gotowanawszystko: jest takie coś jak pokój zwierzeń
jedyna osoba, która realnie mogłaby wylecieć, to Ukasz, bo jeśli ktoś miał nie wiedzieć o tym, że to fejk - to tylko on. I jego tekst był bezpośrednią ksenofobią, a nie stwierdzeniem "mam kumpli homofobów"
Komentarz usunięty przez autora