@uzytkownik_zablokowany: ponieważ najszybciej wysyła się maile wpisując wielu odbiorców, a nie pojedynczo. Żeby nie pokazywać listy wszystkich odbiorców można wpisać całą listę w pole UDW/BCC - wysyła KOPIĘ bieżącego maila do podanych tam adresatów, bez pokazywania listy tych ostatnich (i to nawet nie kwestia rodo ;) a bardziej tego, że filtry anty spamowe szybciej złapią wiadomość wysłana jednocześnie do kilkuset osób
@uzytkownik_zablokowany: myślę że to może być swojego rodzaju filtr. Po co tracić czas na masę myślących ludzi, skoro możesz odfiltrowac imbecyli od ludzi z mózgiem wysyłając takiego maila. Jezeli ktoś to pobierze i odpali mimo że treść maila wygląda jakby ja m----n pisał to znaczy, że jest skończonym kretynem i jest wysokie prawdopodobieństwo, że będzie można od niego łatwo wyciągnąć pieniądze
@uzytkownik_zablokowany: to jest zrobione tak jak trzeba. Oni specjalnie piszą z błędami i robią to takie oczywiste. Żeby wstępnie odsiać ludzi którzy by robili problemy.
@uzytkownik_zablokowany: ogurwa chciałem napisać "zazdroszczę" pod postem jakiejś rożowej o tym, że ma osiemnastkę xD nie wiem co ten komentarz robi tu
@uzytkownik_zablokowany: To ma być poziom gówna > dzięki temu głupi który nabierze się do końca i tak wejdzie ,a ten który by ogarnął że to oszustwo i gdzieś zgłosił stronę do zablokowania itd. wcale tam nie zajrzy.
P.S. czy oni liczą, że naprawdę ktoś się na to nabierze? I czemu w polu "do mnie" nie ma mojego adresu, tylko jakiejś Anki?
@uzytkownik_zablokowany: ponieważ najszybciej wysyła się maile wpisując wielu odbiorców, a nie pojedynczo. Żeby nie pokazywać listy wszystkich odbiorców można wpisać całą listę w pole UDW/BCC - wysyła KOPIĘ bieżącego maila do podanych tam adresatów, bez pokazywania listy tych ostatnich (i to nawet nie kwestia rodo ;) a bardziej tego, że filtry anty spamowe szybciej złapią wiadomość wysłana jednocześnie do kilkuset osób
Po co tracić czas na masę myślących ludzi, skoro możesz odfiltrowac imbecyli od ludzi z mózgiem wysyłając takiego maila.
Jezeli ktoś to pobierze i odpali mimo że treść maila wygląda jakby ja m----n pisał to znaczy, że jest skończonym kretynem i jest wysokie prawdopodobieństwo, że będzie można od niego łatwo wyciągnąć pieniądze
Komentarz usunięty przez autora