Wpis z mikrobloga

#hosting #informatyka #programista15k #kiciochpyta
Witam, dużo dobrego ostatnio czytałem o hostingu LH.pl. Nie wiem czy oferta taka dobra, czy duża akcja marketingowa za tym stoi. Ktoś uzywa? Polecilibyscie ten hosting? Na coś trzeba tu uważać? Z góry dzieki, Mirki!
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Dibhala Przewinęło mi się na kilku blogach. Nie mam teraz konkretnych linków. A coś nie tak? Wydaje mi się ze to nie tyle były ich reklamy, co polecenia blogerów mających jakiś program partnerski czy coś.
  • Odpowiedz
@Conner: stąd moje pytanie, bo nigdy rzeczowej opinii nie przeczytałem.
Natomiast patrząc na to z drugiej strony złej również.
Robią swoje od kilkunastu lat i rozważałem swego czasu wykupienie konta, ale nie oferowali ssh. Te później pojawiło się w ich ofercie w chyba najdroższych kontach, a nie była mi potrzebna taka pojemność.

Tak czy owak, mają całkiem dobry przelicznik ceny do możliwości, w szczególności dla przeciętnego zjadacza internetu. Dają pewnie
  • Odpowiedz
@Conner: dostałbyś od razu cynk o 2 najczęściej przewijających się na mirko firmach hostingowych. No i OVH, bo jakżeby inaczej.

Przejedź po tagu, zobaczysz kogo się tu poleca, a kto przegrał już wszystko. Swoje trzy grosze też dorzucałem choć coraz rzadziej, bo nie ma to żadnego sensu. Nie zajmuję się przy tym wróżeniem z fusów, toteż sam musisz określić swoje wymagania i wybrać podług nich usługodawcę.

LH nie skreślaj, to
  • Odpowiedz
  • 1
@Conner ja polecam lh. Do niedużych projektów korzystałem nie raz i będę korzystał nadal. Support mega pomocny, wszystko działa tak jak powinno
  • Odpowiedz