@aroaro1993: no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam
Jestem wierzący. Wierzę w Boga w trójcy jedynego i kocham moją religię. I choć może zabrzmi to źle dla wielu wyznawców mojej religii to uważam, że inne wiary są w paru kwestiach bardzo podobne do wiary katolickiej - otóż w większość religii każdy bóg uczy swoich wyznawców dobra i miłości - są to moim zdaniem wartości uniwersalne, potrzebne do życia w naszym społeczeństwie. Ale w opozycji do wiary chrześcijańskiej stoi religia (nie
@chrzanicbordo: a zdajesz sobie sprawę że najprawdopodobniej ten twój bóg "osobowy" to jest wyżej rozwinięta istota wielowymiarowa która nie jest bogiem ostatecznym. I tak, może wyglądać to tak jak opisują sataniści. Ale nie ma co się martwić. Bo prawdziwy ostateczny bóg jest bezosobowy, Można powiedzieć że jest to źródło uniwersalnej świadomości, bezwarunkowa miłość. Suma wszystkiego, poza dualnością. Najlepsze jest to że każda świadomość jest boska, więc wszystko jest bogiem mimo
#humor #wspomnienia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora