Słuchajcie tego: 2 dziewczyny z klasy mojej koleżanki wydrukowały sobie zgody na 2 dniową klasową wycieczkę do Wrocławia, napisały na zgodzie ile to kosztuje i zgarniając pieniądze pojechały z jakimiś chadami bawić się bez wiedzy rodziców. (mają 17 lat). 100 plusików i pisze na fb do jednej z ich mam. Dam screeny
@krolowamonika: No tak bo oszustwo w tym "wyłudzenie" kasy to nic takiego, przecież po to jest młodość aby chodzić na wagary i być zachlanym w cztery d--y xD
No tak bo oszustwo w tym "wyłudzenie" kasy to nic takiego, przecież po to jest młodość aby chodzić na wagary i być zachlanym w cztery d--y xD
@L3gion: komu to tłumaczysz? xD Jak ktoś życia nie miał to będzie się starał innym je uprzykrzać, niestety tacy ludzie już są i z takimi trzeba się w życiu użerać. Ja się cieszę, że nie dorastałam w dobie portali społecznościowych, bardziej się moherów
Komentarz usunięty przez autora
Pozostaje pytanie: co ty robisz w szkole mając 50 lat?
Komentarz usunięty przez moderatora
@L3gion: komu to tłumaczysz? xD Jak ktoś życia nie miał to będzie się starał innym je uprzykrzać, niestety tacy ludzie już są i z takimi trzeba się w życiu użerać. Ja się cieszę, że nie dorastałam w dobie portali społecznościowych, bardziej się moherów