Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Znaleźć dojrzałego, poważnego faceta przed 30 jest bardzo trudno. Jeśli ktoś uważa inaczej, niech wyprowadzi mnie z błędu.
Mam 23 lata. Każda randka z rówieśnikiem, a nawet osobą kilka lat starszą, kończy się średnio. Mam wrażenie, że ci faceci mają jeszcze gówniarskie postrzeganie, są mało odpowiedzialni i typowo lekkoduszni. Ciężko znaleźć z nimi temat do rozmowy, bo zwykle ich zainteresowania kończą się na grach oraz piwie z kolegami w piątek. Z kolei gdy spotykam się z facetem po 30tce, jest zupełnie inaczej, w końcu mam o czym porozmawiać z partnerem, czuję się bardzo kobieco.
Może trafiam na złe osoby. Ale zwykle jednak to o czym napisałam się sprawdza. Co jest z wami, faceci?

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 78
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Znaleźć dojrzałą, poważną kobietę przed 30 jest bardzo trudno. Jeśli ktoś uważa inaczej, niech wyprowadzi mnie z błędu.
Mam 23 lata. Każda randka z rówieśniczką, a nawet osobą kilka lat starszą, kończy się średnio. Mam wrażenie, że te kobiety mają jeszcze gówniarskie postrzeganie, są mało odpowiedzialne i typowo lekkoduszne. Ciężko znaleźć z nimi temat do rozmowy, bo zwykle ich zainteresowania kończą się na ciuchach oraz pogaduszkach z koleżankami w
  • Odpowiedz
  • 388
@AnonimoweMirkoWyznania ciekawe jakie ty masz poważne tematy na piątkowy wieczór xD pewnie ilosc i imiona dla dzieci, stope oprocentowania kredytu na mieszkanie i to czym partner jezdzi bo wiadomo, bardziej dojrzaly jest facet w audi a6 ze skórzanymi siedzeniami niz w cziklaczento z garażowym spoilerem xD
I spodnie!! Musza byc wyprasowane w kant bo inaczej lekkoduszny Piotruś pan.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jak korzystałem z Tindera to właśnie bardzo często dziewczyny mi pisały, ze rozmawiały właśnie z moimi rówieśnikami i rozmowa z nimi, a ze mną to jak niebo a ziemia. Nie mam pojęcia z jaka gadka musieli wiec wyskakiwać i chyba wole nie wiedzieć. 26 lat
  • Odpowiedz
@general-lufa szczerze mówiąc ja nie widzę często różnicy u facetów między 25-32 lvl. Zdarzają się jakieś pojedyncze przypadki mniej lub bardziej poważnych/odpowiedzialnych no ale jak to w życiu. Od 21 lvl da się już pogadać na luzie w pojedynczych przypadkach, coś z opka jest chyba nie tak
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: przeciez ty jestes jeszcze dzieciakiem. faceci po trzydziestce widza w tobie co najwyzej towar do wyruchania. jestem po trzydziestce i nie wyobrazam sobie niczego powazniejeszego z dwudziestolatka () najgorzej, ze wy jestescie tak naiwne, ze wystarczy wam lekko posciemniac i juz czujecie sie takie dojrzale xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jeśli chcesz non stop rozmawiać ze swoim facetem na poważne tematy, to bardzo współczuję, zarówno Tobie jak i jemu. Taka relacja raczej prędzej niż później staje się jałowym układem w którym ktoś w końcu zacznie szukać kogoś na boku bo będzie go nudzić ta "ciągła dorosłość" życie w tych realiach jest chyba wystarczająco problematyczne i irytujące żeby jeszcze szukać kolejnego miejsca gdzie nie można luźno pożartować i pogadać od
  • Odpowiedz