Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Zjadlem_Babcie +24
Sram na nowoczesna Polskę. Polskę uśmiechniętą (mam w dupie czy uznacie mnie według waszego widzimisię za debila). Polskę liberalną, rozmywającą więzi narodowe i społeczne, w imię promocji odklejeń psychicznych i fizycznych. Polskę która gnoi pamięć o osobach takich jak Kolbe czy członkowie rodziny Ulmów. Polskę która ceni wyżej bezpieczeństwo innych niż swoich. Pies wam buzie lizał. W końcu przegięcie sprężynę, dostaniecie nią po twarzach czego wam życzę. #polityka
Znaleźć dojrzałego, poważnego faceta przed 30 jest bardzo trudno. Jeśli ktoś uważa inaczej, niech wyprowadzi mnie z błędu.
Mam 23 lata. Każda randka z rówieśnikiem, a nawet osobą kilka lat starszą, kończy się średnio. Mam wrażenie, że ci faceci mają jeszcze gówniarskie postrzeganie, są mało odpowiedzialni i typowo lekkoduszni. Ciężko znaleźć z nimi temat do rozmowy, bo zwykle ich zainteresowania kończą się na grach oraz piwie z kolegami w piątek. Z kolei gdy spotykam się z facetem po 30tce, jest zupełnie inaczej, w końcu mam o czym porozmawiać z partnerem, czuję się bardzo kobieco.
Może trafiam na złe osoby. Ale zwykle jednak to o czym napisałam się sprawdza. Co jest z wami, faceci?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Mam 23 lata. Każda randka z rówieśniczką, a nawet osobą kilka lat starszą, kończy się średnio. Mam wrażenie, że te kobiety mają jeszcze gówniarskie postrzeganie, są mało odpowiedzialne i typowo lekkoduszne. Ciężko znaleźć z nimi temat do rozmowy, bo zwykle ich zainteresowania kończą się na ciuchach oraz pogaduszkach z koleżankami w
I spodnie!! Musza byc wyprasowane w kant bo inaczej lekkoduszny Piotruś pan.
Komentarz usunięty przez autora