Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SVETER: jeszcze był pozew za nazwanie kurzaka oszustem na zamkniętej grupie na fb. Śnieżyn wrzucił zdjęcie tego pozwu na tagu. W sumie jest na to paragraf, ale myślę że dobry prawnik by ją wyciągnął.
  • Odpowiedz
@Prozdrowotny: Zgodnie ze stanem mojej wiedzy dokładnie tak jest. Nic mi nie wiadomo o tym, żeby autorka filmu też miała pozew. Kurzątkowski twierdził, że autorkę filmu będzie ścigał za stalking, ale - jak sam twierdzi - póki co to mu nie wychodzi. Decyzję prokuratury (nie wiem czy dokładnie w tej sprawie czy innej) zaskarżył do sądu.
I jeszcze jedna sprawa - z całą pewnością autorka filmu nie "doniosła" za złe
  • Odpowiedz
@luzdelsur1: Za manipulanta, za starego? No przepraszam bardzo po pierwsze nie jest młody, a po drugie sam przyznał, że manipuluje i to jest silniejsze od niego, że tego nie kontroluje, bo mu się genotyp po szkoleniach z manipulacji zmienił. No tak czy nie?
  • Odpowiedz
@Niedozdarcia: Wróciłam do dokumentu źródłowego. Tam nie było nic o starym (sorry Kurzątkowski), było o "pieprzonym manipulancie" i o "mistrzuniu manipulacji". Te określenia naruszają dobra osobiste Kurzątkowskiego.

Rozumiem, że Kurzątkowskiego uraził "pieprzony". Zapomniał, że kilka tygodni temu oserduszkował wpis o Magdzie "p--------a szantażystka".
Taki delikatny jest tylko w określeniach o sobie.
  • Odpowiedz
@luzdelsur1: kierownikowi wolno wiecej;) nazywanie internatow ‘muchami gnojnymi’ pokazuje podwojne kierownicze standardy. Swoja droga, jesli trzezwo patrzacy na kierownicze dzialania to muchy gnojne to on sam i jego gnioty musza byc kupa;)
  • Odpowiedz