Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1071
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Równo rok temu zmarł mój mąż i zarazem najlepszy przyjaciel. Ciągle muszę udawać, że jest lepiej, że chce żyć, a prawda jest taka, że codziennie marzę by umrzeć. Żebyśmy znów mogliby być razem.
Odszedł jako bohater , walcząc ze zbyt silnym przeciwnikiem- białaczką.
życie to #!$%@? niesprawiedliwy.
Musiałam się komuś tylko wygadac.
#zaloba
────────────────
Równo rok temu zmarł mój mąż i zarazem najlepszy przyjaciel. Ciągle muszę udawać, że jest lepiej, że chce żyć, a prawda jest taka, że codziennie marzę by umrzeć. Żebyśmy znów mogliby być razem.
Odszedł jako bohater , walcząc ze zbyt silnym przeciwnikiem- białaczką.
życie to #!$%@? niesprawiedliwy.
Musiałam się komuś tylko wygadac.
#zaloba
────────────────
Belbiteo +16
#niebieskiepaski #zdrada #rozowepaski
Myślę że mąż mnie zdradza. Sytuacja sprzed kilu dni: godzina 20, dzwoni mój telefon, odbieram a tam babka pyta czy może rozmawiać z Xy, podaję mu telefon (prowadzimy wspólnie firmę, mój numer jest telefonem firmowym więc żadna nowosc że ktoś dzwoni i chce z nim rozmawiać). Stary bierze tel i od razu się gotuję, kilka razy rozmowa jest rozlaczana (nie wiem przez kogo) babka ciągle dzwoni ponownie, on mówi
Myślę że mąż mnie zdradza. Sytuacja sprzed kilu dni: godzina 20, dzwoni mój telefon, odbieram a tam babka pyta czy może rozmawiać z Xy, podaję mu telefon (prowadzimy wspólnie firmę, mój numer jest telefonem firmowym więc żadna nowosc że ktoś dzwoni i chce z nim rozmawiać). Stary bierze tel i od razu się gotuję, kilka razy rozmowa jest rozlaczana (nie wiem przez kogo) babka ciągle dzwoni ponownie, on mówi
Niestety paczki otworzę dopiero w sobotę.
#fut
Z tym, że ja będę wiekszość otwierał w niedzielę.
Ja w sobotę raczej, wolę jednak na konsoli otworzyć, większa frajda niż apka.
Jedyne, co ma mi wpaść, to TOTS Hazard - wszystko inne to do wywalenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na obecną chwilę mam 69 paczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę że coraz więcej amatorów się pcha do zabawy hehehe (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Sorry - za brązową wymianę.
@chim3ra:
6x złota paczka
6x złota paczka premium
5x duża złota paczka premium
2x złota paczka piłkarzy
2x złota piłkarzy premium
2x złota piłkarzy prime
1x mała złota piłkarzy
1x mała złota piłkarzy prime
2x mała złota rzadkich piłkarzy
2x złota paczka rzadkich kart