Wpis z mikrobloga

Madzia ma strasznie toksycznych przyjaciół (o rodzicach już nie wspomnę). Przez chwilę myślałam, że ten cały Patryczon (który występował w bbnoca) jest postawiony przez rodziców Madzi, ale jak weszłam na jego insta i zobaczyłam że tak jak reszta jej znajomych ubiera się tak bardzo słitaśnie i kolorowo, mimo wyraźnie odznaczającego się wieku na jego twarzy, wiedziałam, że rodzice Madzi nie mają z tym nic wspólnego. ()/

Jak tylko Madzia wyjdzie z programu jej znajomi od razu zaczną gadać jak bardzo nie pasuje do Oleha, a Madzia jak to Madzia powie "tak? naprawdę? no okej" i tyle będzie z ich relacji po programie.

Co jak co, ale ta kobieta jest biedna. W tym wieku mieć tak ograniczone myślenie.. A jej znajomi doskonale o tym wiedzą, więc to wykorzystują i nią strują.
#bigbrother
  • 7
  • Odpowiedz
@gotowanawszystko: bo niestety ale pomimo całej sympatii do nich, kompletnie do siebie nie pasują. Ona bogata, rozpieszczona, on biedny, zza wschodniej granicy...mezalians. Jej rodzice i znajomi tego nie przełkną, a Madzia daje sobą sterować więc wiadomo jak będzie. Zaraz po wyjściu z domu Madzia zapomni o Olehu.
  • Odpowiedz
@mondaymorning000: dokładnie niestety ale to zderzenie 2 światów, z jednej strony oleh z ukrainy no co by nie mówić w jakiś sposób z ciężkiego środowiska a ona księżniczka z trzymana w akwarium. To nie ma prawa się udać... Olek jak zobaczy jej znajomych to sam #!$%@? xD
  • Odpowiedz