Aktywne Wpisy
daeun +216
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1032
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Chcesz być na bieżąco z najnowszymi promocjami? Obserwuj tag #cudalipl oraz naszą strone internetowa z kuponami cudali.pl
KUPONY ZAWSZE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI TRAFIAJĄ NA NASZA STRONĘ!
Zapraszam do polubienia FanPage: cudali.pl - Gearbest Banggood Geekbuying TomTop Coupons
Kupon Gearbest
LINK #alfawise V8S PRO E30B Robot Vacuum Cleaner with Smart Moppin za 169,99$
LINK Alfawise H19 RFID Sports #smartwatch Fitness Tracker za 20,99$
LINK Alfawise AD – 1806 Automatically Induction Foam Soap Dispenser za 12,99$
LINK Alfawise PE1004T Smart Plug EU Standard za 7,49$
LINK #gocomma Pedal High Pressure Air Pump za 35,99$
LINK #kodak U3 A1 V30 4K HD SD Card – Mustard 128GB za 25,99$
LINK Alfawise LS – 1 Mini #laser Rangefinder za 17,99$
LINK Martrea Acute Angel AA – B4 Intel Apollo N3450 Mini PC za 186,99$
Kupony Banggood
LINK #blitzwolf® BW-XRC600 Ultrasonic Smart Robot Vacuum Cleaner za 159,99$
LINK #roborock Xiaowa lite C102-00 Smart Robot Vacuum Cleaner 1600Pa 2600mAh za 209,99$
LINK Xiaomi #soocas X5 Smart Upgrade Whitening Electric Toothbrush Sonic za 74,99$
LINK Original #xiaomi Mijia Roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner 2-in-1 Sweep and Mop LDS and SLAM 2000Pa 5200mAh za 367,99$
LINK Xiaomi Youth Wireless Bluetooth Earphone Noise Cancelling Waterproof Sports Headphone with MEMS Mic za 14,99$
LINK Xiaomi Mi9 Mi 9 Global Version 6.39 inch 48MP Triple Rear Camera NFC 6GB 64GB Snapdragon 855 za 409,99$
LINK Xiaomi #mi8 Mi 8 Lite Global Version 6.26 inch 4GB 64GB Snapdragon 660 za 159,99$
LINK Original Xiaomi Mijia Smart #robot Vacuum Cleaner LSD and SLAM 1800Pa 5200mAH with APP Control za 259,99$
#gearbest #banggood #promocje #kupony #chinskiecuda #kodyrabatowe #promocja #telefony
@ZidaneNS