Aktywne Wpisy
HerlockSholmes +34
Nowy minister obrony Ukrainy 37-letni generał Budanow nosi naszywkę z godłem Ukrainy w czerwono-czarnych barwach ludobójczej OUN-UPA - ludobójców, którzy wymordowali od 100 do 250 tysięcy Polaków na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej. To tak jakby niemiecki minister nosił na ramieniu naszywkę ze swastyką.
#polska #ukraina #historia #ciekawostki #iiwojnaswiatowa
#polska #ukraina #historia #ciekawostki #iiwojnaswiatowa
Merdarion_PL +120
Osoby chcące uzależnić pomoc dla Turcji od kwestii dyplomatycznych są dla mnie obrzydliwe i są częścią naszego społeczeństwa, która jest zaprzeczeniem wartości europejskich i bliżej im w myśleniu do Rosjan.
#turcja
#turcja
#rozowepaski macie orgazm pochwowy? Jak do niego dojść? Mam taki problem, że dopóki się zaspokajalismy bez "włożenia" czyli palcówka z masażem łechtaczki to dochodzilam, przy minecie to już w ogóle fajerwerki, ale on za tym nie przepada (tak, byłam wprost po kąpieli, ale mówi że po prostu tego nie lubi). Potem zaczęliśmy uprawiać seks i ja nie dochodzę, on za każdym razem tak. Jest przyjemnie, ale nie ma tej wisienki na torcie. Będę próbowała jeszcze stymulować łechtaczkę podczas, ale chciałabym dojść pochwowo, jak to zrobić? Jakie pozycje?
#seks #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Nie, nie udawała. Jestem tego pewien. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)