Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#rozowepaski macie orgazm pochwowy? Jak do niego dojść? Mam taki problem, że dopóki się zaspokajalismy bez "włożenia" czyli palcówka z masażem łechtaczki to dochodzilam, przy minecie to już w ogóle fajerwerki, ale on za tym nie przepada (tak, byłam wprost po kąpieli, ale mówi że po prostu tego nie lubi). Potem zaczęliśmy uprawiać seks i ja nie dochodzę, on za każdym razem tak. Jest przyjemnie, ale nie ma tej wisienki na torcie. Będę próbowała jeszcze stymulować łechtaczkę podczas, ale chciałabym dojść pochwowo, jak to zrobić? Jakie pozycje?

#seks #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 8
AnalnyPasterz: Wszelkie pozycje, gdzie będzie też stymulacja łechtaczki w trakcie, czyli np. poduszka pod plecy na misjonarza albo niech stara się nacierać pod odpowiednim kątem - są obrazki w google, jak nie macie wyobraźni. xD Na jeźdźca też jest to możliwe. Ewentualnie wtedy nadal może masować palcami, co jeszcze wygodniejsze jest przy pozycji od tyłu, kiedy leży na tobie, a tutaj stymulowana jest już przednia ściana pochwy i wejście do niej
BiałkowyRozbójnik: Analnypasterzu :D dzięki za odpowiedź, właśnie najczęściej od tyłu działamy, mi jest wtedy ciężej, a znowu jak od przodu to jemu :D o wibratirze myslalam, ale to nie będzie tak, że jak będę miała taką stymulację 'idealna' to tym ciężej mi będzie dojść w nieidealnych warunkach?

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
AstralnyInkub: Ja nie wiedziałem co to jest orgazm pochwowy dopóki nie poznałem pewnej panny, z którą dogadywałem się zajebiście w łóżku. Teraz już wiem, że jak dziewczyna jest świadoma swojego ciała i potrafi odpowiednio poprowadzić partnera (a i facet musi również mieć pewnego skilla) to 3 orgazmy w 20 minut nie są wyczynem.

Nie, nie udawała. Jestem tego pewien. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}