Aktywne Wpisy

ChwilowaPomaranczka +200

Dorszowy +49
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
btw - na "działeczce" jeśli masz na myśli działkę ROD to ich regulamin zabrania strzelania z wiatrówek, więc jak ktoś ciebie #!$%@? to mogą być kłopoty..
w oczach niektórych dziadków i babć zawsze będziesz podejrzany i nie zmarnują okazji, żeby ciebie #!$%@?ć na policję/do zarządu...
Ew używany walther lgu, hw 97, lub tx 200 AA. plus jakas tańsza lupka np: Hawke vantage 4-12 jeśli ma być w 2k.
Jeśli nowe to hw 95lux, może hw 97black, z tańszych walther century varmint
możesz sobie wyliczyć opad w apkach typu strielok czy chairgun
tu masz przykład opadu na 100m dla śrutu 5,5mm:
Jak jest silny wiatr to się zmienia dystans na krótszy 25-30 metrów i po problemie :)
Jak nie chcesz tuningu to wez przynajmniej przeglad zerowy w akhobby od hogana, wiatrowki trzeba dopiescic zeby strzelały celnie.
https://akhobby.pl/weihrauch/19-hw95lux-609-19618-karabinek-pneumatyczny-hw-95-luxus.html tutaj jako jedyny sklep robi przeglad zerowy za free,
Lunete pozniej dokupisz, najpierw naucz sie strzelac z otwartych, spokojnie