@ProResHq: dwóch jego najlepszych przyjacieli w sutannach (Jankowski i Cybula) to ordynarne zboki, nie ma opcji żeby o ich skłonnościach nie wiedział, zwłaszcza Cybuli którego znał od zawsze i z którym mieszkał w Belwederze przez 5 lat.
@kubas_782: Cybulski był agentem i są na to papiery. SB miało takich czym szantażować. Na pewno jego głównym zadaniem było pilnowanie czy Lech-Bolek wywiązuje się z umów. Generalnie SB dbało zawsze o księży pedofilów, bo nimi było najłatwiej sterować. Agenci byli przecież nawet wśród biskupów
@Lukasz16a: Sami nie, ale pewnie sporo. Łatwiej bezpiece sterować kimś na ktorego są mocne papiery. Mariaż PRL, Kościoła i Solidarności brrrr i tacy nami rządzą. Ja bym #!$%@? wszystkich którzy byli aktywni w tamtych czasach, oni są przesiaknieci tamtymi czasami, nie ważne czy komuchy czy opozycja.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Generalnie SB dbało zawsze o księży pedofilów, bo nimi było najłatwiej sterować. Agenci byli przecież nawet wśród biskupów