Co tutaj się dzieje to ja nawet nie... Bertholdt jest wstanie wybić resztkę ludzkości, ale w imię czego?! Przecież też jest człowiekiem mimo, że posiada moc tytana. A ten Zeke i jego specyficzny wygląd... W ogóle wydaje mi się, że świat poza murami musi być jakiś bardziej rozwinięty. Nasi nawet nie znają kawy. Tyle pytań, a odpowiedzi brak ( ͡°ʖ̯͡°) Nie wytrzymie do następnej niedzieli... #attackontitan #shingekinokyojin
@NieR: levi pokona zwiezencego, ale 4nozny go uratuje, będą mieć dylemat kogo uratować erwina czy armina ,ostatecznie armin porzree bertholda i bedzie kolosalnym tytanem, w piwnicy grishy bendzie zdjencie bardzo wysokiej jakosci i wiadomosc grishy do erena, ze jest to fotografia technologiczna a takze iz grisha pochodzi z cywilizacji zpoza muruw
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Bertholdt jest wstanie wybić resztkę ludzkości, ale w imię czego?! Przecież też jest człowiekiem mimo, że posiada moc tytana. A ten Zeke i jego specyficzny wygląd...
W ogóle wydaje mi się, że świat poza murami musi być jakiś bardziej rozwinięty. Nasi nawet nie znają kawy. Tyle pytań, a odpowiedzi brak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wytrzymie do następnej niedzieli...
#attackontitan #shingekinokyojin
Mimo wszystko dzięki za chęci :)